A6 6400K sisteme işlemci yükseltmesi

Mhmkuru

Hectopat
Selamun Aleyküm, şimdi yazdıklarımı hepsini okursanız iyi olur. Benim sistemim:
  • AMD A6 6400k işlemci
  • Asus A68hm-k ana kart
  • GT 1030 Nvidia MSI (fanlı olandan)
  • 8 GB RAM
  • 160 GB harddisk
Bu sistemi daha yeni kendime topladım ve sonu hüsran. Arma 3'te takılıyor PUBG'de takılıyor. İşlemciyi değiştirmek istiyorum ama anakart FM2 soket ya A10 serisinden alacağım ya da AMD Athlon 845 alacağım. Sizce hangisi daha iyi? AMD A10 7850K 60K fark etmez ya da AMD Athlon X845. Hangisi daha iyi performans verir? Bir daha paramı boşa harcamak istemiyorum.
@Ali Güngör abi sen yardımcı olur musun? Recep abi de yardımcı olursa iyi olur.

Harici ekran kartı varsa, x4 860K ile kurtarabilirsin. O GT 1030'a ucu ucuna yetecektir. A6-6400K tekbaşına işlemci performansı çok düşük ve 1 çekirdek, 1 threat var. Çoğu güçlü kartı besleyemez o en fazla r7 240'ı besler. En fazla.

Sıfır stoklarda yok gibi ancak sahibinden de bulabilirsin daha ucuz olur.
GeT ilan açtırıp alabilirsin.
Bilgisayar Fiyatları ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da

Silinsin

Ramler kaç MHZ ??
8 +4 gb ram 1600 Mhz

Harici ekran kartı varsa, x4 860K ile kurtarabilirsin. O GT 1030'a ucu ucuna yetecektir. A6-6400K tekbaşına işlemci performansı çok düşük ve 1 çekirdek, 1 threat var. Çoğu güçlü kartı besleyemez o en fazla r7 240'ı besler. En fazla.

Sıfır stoklarda yok gibi ancak sahibinden de bulabilirsin daha ucuz olur.
GeT ilan açtırıp alabilirsin.
x4 860 k bulam adım stoklarda bitmiş x4 845 mi yöneleyim gt 1030 ekran akrtım var ayrıdan pubg için 30 fps de 25 fps de oynatsın yeter

Bu platforma artık yatırım yapmayın bence.
Yatırdık işte yapacak birşey yok :)

845 de yok piyasada. Dedim ya ikinci ele ucuza kapatabilirsiniz veya yeni platforma geçeceksiniz.

Sahibinden. x4 880K var. O olsa daha iyi olur ama TR'de az ikinci eli bile. Şu adama sorun tek satar mı?

845 N11.com da var 880k stoklarda gelmiş nano katologda ama güvenilirmi bilmiyorum

Güvenilirdir. Siz bilirsiniz dönüş yoksa şu anlık sıkıntıyı ortadan kaldırır.

Ama anakartı, RAM'i, işlemciyi satıp veya iade edip, AM4 veya İntel pentium G4560'lı sistem olsa daha iyi olur. Tek çekirdek performansı Ryzen'a varıyor. X4 880K, 860K bunların tek çekirdek performansı OC'li 96 falan. Böyle yapabilseniz daha iyi verim alırsınız bence.

Son düzenleme:
aynı işlemciyi gtx 1070 ile kullanıyorum darboğazın kralını yapıyor :D alabilirsen bütçen varsa ryzen serisine geç a10 a50 de koysan artık yetmiyor gücü

Güvenilirdir. Siz bilirsiniz dönüş yoksa şu anlık sıkıntıyı ortadan kaldırır.

Ama anakartı, RAM'i, işlemciyi satıp veya iade edip, AM4 veya İntel pentium G4560'lı sistem olsa daha iyi olur. Tek çekirdek performansı Ryzen'a varıyor. X4 880K, 860K bunların tek çekirdek performansı OC'li 96 falan. Böyle yapabilseniz daha iyi verim alırsınız bence.
:) doğrudur ryzene geçemem artık bir sistem topladık başta 880k 860k anca yeter önerin için sağol

aynı işlemciyi gtx 1070 ile kullanıyorum darboğazın kralını yapıyor :D alabilirsen bütçen varsa ryzen serisine geç a10 a50 de koysan artık yetmiyor gücü

x4 880k 860k düşünüyorum anca o yeter yorumlarınız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı