HAykıranruh Hectopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar bütcem yettiğince bir sistem kurdum. Anakart a68hm-e33 v2 işlemci AMD a6 6700k APU GPU r7 240 2GB 128bit bellek 8 GB 1600 MHz Sistemi kurdum. Yalnız APU ile ekran kartı çakışıyor ve her ikisini de kullanamıyorum. Bir çözümü var mıdır? Sistem ikisini de yüklü ve güncel görüyor ancak control paneline dahi giremiyorum.
Merhaba arkadaşlar bütcem yettiğince bir sistem kurdum. Anakart a68hm-e33 v2 işlemci AMD a6 6700k APU GPU r7 240 2GB 128bit bellek 8 GB 1600 MHz Sistemi kurdum. Yalnız APU ile ekran kartı çakışıyor ve her ikisini de kullanamıyorum. Bir çözümü var mıdır? Sistem ikisini de yüklü ve güncel görüyor ancak control paneline dahi giremiyorum.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #2 Hangi APU İşlemciler Dual Graphics için Uygun? İkisini aynı anda kullanamazsın ayrı ayrı kullanabilirsin buırdaki tabloya göre. Artı 0 Eksi
Hangi APU İşlemciler Dual Graphics için Uygun? İkisini aynı anda kullanamazsın ayrı ayrı kullanabilirsin buırdaki tabloya göre.
Creeptomani Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 2.029 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #3 Bios ayarlarından harici grafik birimini seçmen gerekiyor. Şu videoda 19.dk'dan sonrası çözecektir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bios ayarlarından harici grafik birimini seçmen gerekiyor. Şu videoda 19.dk'dan sonrası çözecektir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et