A620 serisi anakart R5 7600 için yeterli mi?

DeepCool alabilirsin.
Hocam DeepCool'un cam kapağını vidalı tasarlamışlar, şu an kullandığım güncel Rampage Reaction kasadaki gibi. Ve maalesef kasanın cam kapağının vidaları zamanla yalama oldu ve işlevini yitirdi, şu an vidalayamıyorum sadece ileriye doğru ittiriyorum öyle tutuyor. Bu kasada da böyle bir durum meydana gelir mi yoksa bu tamamen Rampage'nin kalitesizliğinden mi?

Hocam DeepCool'un cam kapağını vidalı tasarlamışlar, şu an kullandığım güncel Rampage reaction kasadaki gibi. Ve maalesef kasanın cam kapağının vidaları zamanla yalama oldu ve işlevini yitirdi, şu an vidalayamıyorum sadece ileriye doğru ittiriyorum öyle tutuyor. Bu kasada da böyle bir durum meydana gelir mi yoksa bu tamamen Rampage'nin kalitesizliğinden mi?

Rampage kalitesizliğinden olduğunu düşünüyorum hocam. Her ne kadar bu ürün giriş seviyesi olsa da DeepCool ürünleri kalitelidir hocam.

Hocam senin sistemi 500W bile besler ama stabil çalışması açısından daha iyi. Ayrıca ileride sisteme yükseltme yapabilirsiniz.
Anladım hocam, Asus'un sitesinde bir tablo gördüğüm için biraz kafam karıştı da ondan sorayım dedim. Zaten dediğiniz gibi yüksek PSU'nun bir zararı yok, tam tersi ilerleyen zamanlarda benim işime yarayacaktır sistemi yükseltme muhabbetlerinde. O zaman sistemin son hali böyle oldu, bir kusur yoksa siparişi geçeceğim.

Anladım hocam, ASUS'un sitesinde bir tablo gördüğüm için biraz kafam karıştı da ondan sorayım dedim. Zaten dediğiniz gibi yüksek PSU'nun bir zararı yok, tam tersi ilerleyen zamanlarda benim işime yarayacaktır sistemi yükseltme muhabbetlerinde. O zaman sistemin son hali böyle oldu, bir kusur yoksa siparişi geçeceğim.

Sipariş verebilirsiniz hocam. Hayırlı olsun 🙂

Sipariş verebilirsiniz hocam. Hayırlı olsun 🙂
Yardımlarınız için sağolun hocam, daha iyileri size nasip olsun🙂

Yardımlarınız için sağolun hocam, daha iyileri size nasip olsun🙂
Hocam düzeltme geçiyorum: 5-10 dakika önce beni arayıp Matrexx 55 Mesh kasanın stoklarının bittiğini ve tedarik edemediklerini söylediler. Muadil olarak Cougar MX220 ve DeepCoop CC560 önerdiler. Anlık bir karar almam gerekiyordu ve telefondaki kişi de Cougar MX220 modelinin hava akışının falan daha iyi olduğunu söyledi. Ben de Cougar MX220 kasasını tercih ettim, sizce yanlış mı yaptım bu kasa beni pişman eder mi?

Son düzenleme:
Yardımlarınız için sağ olun hocam, daha iyileri size nasip olsun🙂

Hocam düzeltme geçiyorum: 5-10 dakika önce beni arayıp matrexx 55 mesh kasanın stoklarının bittiğini ve tedarik edemediklerini söylediler. Muadil olarak Cougar MX220 ve deepcoop CC560 önerdiler. Anlık bir karar almam gerekiyordu ve telefondaki kişi de Cougar MX220 modelinin hava akışının falan daha iyi olduğunu söyledi. Ben de Cougar MX220 kasasını tercih ettim, sizce yanlış mı yaptım bu kasa beni pişman eder mi?

Sorun olmaz diye düşünüyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı