Çözüldü A620M H hazır sistemin fanları dönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crexyx

Femtopat
Daha fazla  
Hazır sistem aldım çalıştırdım, sadece sıvı soğutucunun fanı çalışıyor. Öndeki 3 ve egzoz fanın ne RGB'si yanıyor ne de dönüyor, anakartım A620M H AMD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam kasa kablolarından cok anlamıyorum birkaç arkadaşım driverdan dedi baktim orada da olmuyor. Kablolarda aşırı garip ne yapmam lazım hangi kablo bilmiyorum.

Fanın yanından bir yerinden kablo çıkar fana bağlı olan onu takip edin nereye gidiyor. Anakarta gitmiyorsa kasanın arka kapağını açıp gittiği yeri bulun.
Hazır sistem aldım çalıştırdım, sadece sıvı soğutucunun fanı çalışıyor. Öndeki 3 ve egzoz fanın ne RGB'si yanıyor ne de dönüyor, anakartım A620M h AMD.

Fanlar anakarta mı bağlı yoksa PSU'dan çıkan Molex kablolarına mı? Ben hazır sistem aldığımda fanlar PSU'dan çıkan kabloya bağlıydı ama tam oturtulmamıştı. Durum bundan olabilir.

Fanlar anakarta mı bağlı yoksa PSU'dan çıkan Molex kablolarına mı? Ben hazır sistem aldığımda fanlar PSU'dan çıkan kabloya bağlıydı ama tam oturtulmamıştı. Durum bundan olabilir.

Hocam kasa kablolarından cok anlamıyorum birkaç arkadaşım driverdan dedi baktim orada da olmuyor. Kablolarda aşırı garip ne yapmam lazım hangi kablo bilmiyorum.

Fanın yanından bir yerinden kablo çıkar fana bağlı olan onu takip edin nereye gidiyor. Anakarta gitmiyorsa kasanın arka kapağını açıp gittiği yeri bulun.

Çözüm

Çok teşekkür ederim bilginiz için müsait olduğumda deneyeceğim dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…