Çözüldü A620M Pro RS Wi-Fi anakartta HyperX SSD yuvası nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Betta89

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bu anakarti kullanıyorum ve görselde PCI 4.0 olarak 2 SSD yuvası var olarak anlıyorum ama 2. SSD HyperX yuvası nerede anlamadım. M2. Armor yazan yeri mi açmaliyim?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Bu anakarti kullanıyorum ve görselde PCI 4.0 olarak 2 SSD yuvası var olarak anlıyorum ama 2. SSD HyperX yuvası nerede anlamadım. M2. Armor yazan yeri mi açmaliyim?
Teşekkürler.

Evet o M.2 Armor yazan şey M.2 soğutucusu, onu kaldırıp M.2'yi takıp geri kapatacaksınız, soğutucunun termal padlerinde jelatin olabilir onları kaldırmayı unutmayın.
1725221389706.png

işaretlemekte kötü olsam da 2 yuva bunlar.

M2 armor yazan yeri açma ve altına bakmam lazım o halde. Niye oraya saklamışlar ki anlamadım. Diğer 4.0 yuvası açık alanda.

Teşekkürler yorumunuz için.

Merhaba,

Teşekkürler.

Evet o M.2 Armor yazan şey M.2 soğutucusu, onu kaldırıp M.2'yi takıp geri kapatacaksınız, soğutucunun termal padlerinde jelatin olabilir onları kaldırmayı unutmayın.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı