A68HM E33 V2 Anakarta Gitarı Bağlamak

Sefplase

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar elektro gitarımı bilgisayara bağlayıp kayıt almak için şu gördüğünüz aparatı alacağım: Alfais AL-4672 Usb Gitar Guitar Link Kablosu Çevirici Fiyatı

Şimdi ben bu aparatı alıp bilgisayara bağladığımda, bu anakartın kendi ses kartı ile güzel bir ses alabilir miyim? Yani en azından yeterli olur mu. Yoksa harici bir ses kartı almam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GRX70QA'mı direkt olarak 3.5mm to 1/4" dönüştürücü ile taktığımda normal kayıt ederken belli olmuyor ancak BIAS FX gibi amplifikasyon programlarında ses aşırı bozuluyor, çok gürültü oluyor.
Empedansa dikkat etmenizi öneririm, attığınız dönüştürücüde nasıl bir işlem yaptığı belirtilmiyor; biraz şansınıza bağlı.

IK Multimedia - iRig 2 bir arkadaşım bununla birlikte kullanıyor ve hiçbir sorunu yok ancak pahalı bir ürün. İşiniz o dönüştürücüyle biraz şansa kalıyor gibi, internetteki yorumlarına bakıp ona göre karar verin.

Eğer memnun kalırsanız bu konuya tecrübenizi yazabilir misiniz?

Daha almadım. Tatilden dönünce, ortalama 3-4 hafta sonra gibi alacağım. Çeşitli programlarla denedikten sonra düşüncelerimi burada belirteceğim. Teşekkürler.
Ben GRX70QA'mı direkt olarak 3.5mm to 1/4" dönüştürücü ile taktığımda normal kayıt ederken belli olmuyor ancak BIAS FX gibi amplifikasyon programlarında ses aşırı bozuluyor, çok gürültü oluyor.
Empedansa dikkat etmenizi öneririm, attığınız dönüştürücüde nasıl bir işlem yaptığı belirtilmiyor; biraz şansınıza bağlı.

IK Multimedia - iRig 2 bir arkadaşım bununla birlikte kullanıyor ve hiçbir sorunu yok ancak pahalı bir ürün. İşiniz o dönüştürücüyle biraz şansa kalıyor gibi, internetteki yorumlarına bakıp ona göre karar verin.

Dostum o dediğim aparatı aldım. ASIO4ALL sürücülerini kurduktan sonra Guitar Rig 5 indirdim. Şu an gayet temiz kayıt alabliyorum. Bende bir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı