A68HM-K AMD Sistem Toplama

stan12

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar elimde eski bir kasa var Frisby parçalarını değiştirmek istiyorum. Knight online, CS GO, call of duty gibi günümüz oyunlarını calıştırması yeterli olur genelde oynadığım oyun Knight online world.
  • Anakart düşüncem: ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart
  • Bu anakarta düşündüğüm power: TURBOX TUR550 500W
  • Ekran kartı düşüncem: Asus R7 250 OC DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
  • RAM olarak düşüncem: Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC RAM(duruma göre 8 GB olabilir)
  • Elimde AMD Athlon 64 x2 4400+ işlemci var iş görürmü yoksa değiştirmem gerekirmi.
İşlemci alınmazsa bana maliyeti 607 TL olucak bu parçaların fazlada bütçem yok düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

bu işten anlayan arkadaşlardan cevap bekliyorum

öncelikle yorumun için teşekkür ederim işlemci değiştiririm ondan yana sorun olmaz. sence hangi işlemciyi almalıyım bir ikincisi ilk kez bilgisayar topluyorum bu parçalar uyum sorunu çıkarırmı sence ?

zaman ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum (Yeniyim) işgüç yüzünden pek zaman bulamadım bu aralar geç dönüş yaptım bunun içinde kusura bakma :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı