Anakart ile PSU kablosu uyuşmuyor

baranercskn

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba bir sorum olacak. Almış olduğum ekran kartından çıkan 3 girişli PSU bağlantı kablosu PSU'dan gelen 2 girişle kabloyla uyuşmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bildiğiniz bir dönüştürücü var mı varsa link atabilir misiniz acaba? Görsellerde 2 girişli kablo PSU'dan gelen, 3 girişli olan ise ekran kartıyla gelen. Yardımcı olursanız sevinirim

Dosya Ekleri

• IMG_0448.jpeg
    IMG_0448.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0449.jpeg
    IMG_0449.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba bir sorum olacak. Almış olduğum ekran kartından çıkan 3 girişli PSU bağlantı kablosu PSU'dan gelen 2 girişle kabloyla uyuşmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bildiğiniz bir dönüştürücü var mı varsa link atabilir misiniz acaba? Görsellerde 2 girişli kablo PSU'dan gelen, 3 girişli olan ise ekran kartıyla gelen. Yardımcı olursanız sevinirim
Demek ki uyumlu bir sistem toplamamışsınız. Sistem bileşenlerinizi yazın.

sistem bileşenlerini biz bulucaz herhalde

sistem bileşenleri ekte yer alıyor. hazır sistem olarak satın aldım ancak daha sonra ekran kartımı yükselttiğimde bu sorunla karşılaştım.

şu an takmak istediğim ekran kartı 5070Ti
PSU zaten çok yüksek bir ihtimalle kötü. Başka PCI-E çıkışıda yoksa değiştirin. Çoğaltıcı asla önermiyorum. Sağlıklı değil.

PSU zaten çok yüksek bir ihtimalle kötü. Başka PCI-E çıkışıda yoksa değiştirin. Çoğaltıcı asla önermiyorum. Sağlıklı değil.
anlıyorum. peki mümkünse bana 3x8 kablolu bir psu önerme şansınız var mı? bütçe hiç önemli değil şu an sadece 3x8 çıkış olsun ve mümkünse sizden birkaç adet link atmanızı rica edicem karşılaştırma amaçlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı