A7 2015 Telefon IMEI Sorunu

Makaleler
1
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A320M-K
Ryzen 5 1600AF
Kioxia 500 GB M.2 SSD
12 GB RAM
RX 580 8GB
Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU
Zalman Z11 NEO
Meslek
Ticaret, Öğrenci
Merhabalar yaklaşık olarak 5 yıldır kullandığım A7 2015 cihazım son 1 aydır IMEI sıkıntısı yaşıyor. *#06# yaptığım zaman herhangi bir numara çıkmıyor. Bazen şebeke yerine geliyor bazen gidiyor. IMEI sorgulaması yaptığım zaman IMEI kayıtlı olduğu herhangi bir sıkıntı olmadığı yazıyor.
Eğer şebeke gelirse IMEI numarasının gözüküp gözükmediğini buraya belirtirim.
Format attım düzelmedi.
Odin ile ROM attım düzelmedi.
Çözümlerinizi bekliyorum, kutusu, garantisi, faturası bile duruyor cihazın.

Bir tane sıfır mı görünüyor, ne görünüyor IMEI yerinde?

Exynos mu vardı onda? Kendim yapabilirim dersen önceden IMEI yazmak için kullanıp başarılı olduğum bir program vardı, onu bulabilirsem ve kendi telefonumdaki IMEI okuyup yazabilirsem senin telefonunda da uygularsın aynı işlemi. Ama bilgim yok diyorsan uğraşma, Telefon Hakkında kısmında cihaz durumu resmi olarak görünüyorsa gönder direk garantiye.

Hocam bilgim var sizi dinliyorum. Exynos kullanıyor.

Yarın o programı bulayım o zaman, testlerin ardından haber veririm. Root yetkisi yok değil mi telefonda, stok ROM yüklü sadece?

Yarın o programı bulayım o zaman, testlerin ardından haber veririm. Root yetkisi yok değil mi telefonda, stok ROM yüklü sadece?
Hocam bu telefonu hiç ellemedim işlerimi genelde PC üzerinden hallediyorum. Stock ROM var TWRP, ROOT bunlar yok orijinal halde.
Haber bekliyorum.
Hocam Root gerekiyorsa android 5.0.2' ye düşürdüm. ZEX Tool mu acaba aradığınız program. İnternette araştırdığımda böyle bir program buldum.

Son düzenleme:
Kutu gerektirmeyen bir program benim dediğim, Exynos için kullanılabileceğini görmüştüm sanki bir yerde de dün epey denedim bağlantı kuramadım bi'. Zamanında şöyle bir yorum yapılmış, bunu deneyelim istersen.

Bugün Root ve TWRP yükleme işlemini gerçekleştirdim. Z3X'in box gerektirmeyen sürümleri de var fakat videodalarda görünen IMEI kısmı çıkmıyor sadece Repair kısmı çıkıyor.
Hocam sürüm düşürme işlemi yaptım *#06# yaptığım zaman null yazıyor.

Son düzenleme:
Zamanında ben de epey aramıştım IMEI yazabileceğim bir yöntem, o videoların hiçbiri işime yaramamıştı. Bence SypeR'ın dediğine bakalım ama önce o modül hâlâ duruyor mu ona bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…