A7 2015 Telefon IMEI Sorunu

xPosed' i indirebileceğim bir kaynak var mı?
Kutu gerektirmeyen bir program benim dediğim, Exynos için kullanılabileceğini görmüştüm sanki bir yerde de dün epey denedim bağlantı kuramadım bi'. Zamanında şöyle bir yorum yapılmış, bunu deneyelim istersen.
1595348909722.png

xPosed' i kurdum telefon brick oldu ben geri silmeyi başardım.
Hangisini seçmek lazım x86 mı yoksa arm mi?

Son düzenleme:
Cihazı Full sıfırla. Sonra yine o 06 şeyini yap. Sonra oradaki IMEI numarasını sorgula. Umarım cihazın kendi IMEI numarasıdır.

Arm64 için olanı indir, alıntı yaptığım mesajdaki modül kaldırılmış bu arada, farklı bi' yerden indirip denedim fakat çöküyor, açılmıyor bende. Sen de dene bakalım, Lollipop'ta çalışır belki, çalışmazsa yarın biraz daha araştırırım.

Android 5 ve üzerinde Edxposed kullanmanız gerekli. Samsung arayüzü ile Xposed çakışma yaşıyor çünkü. Orijinal IMEI geri getirmek için ise 4 parçalı stock rom dosyasını PIT ile yükleyin.

IMEI normal olarak gözükürse bildirin lütfen.
Arm64 için olanı indir
A7 2015, 32bit işlemciye sahip. Cihaz brick olur.
modül kaldırılmış bu arada, farklı bi' yerden indirip denedim fakat çöküyor, açılmıyor bende.
O modül duruyor internet üzerinde. Çöken sürüm sahte bir uygulama. Alternatif başka bir linkte kırık tam sürümü mevut.

Android 5 ve üzerinde Edxposed kullanmanız gerekli. Samsung arayüzü ile Xposed çakışma yaşıyor çünkü. Orijinal IMEI geri getirmek için ise 4 parçalı stock rom dosyasını PIT ile yükleyin.

IMEI normal olarak gözükürse bildirin lütfen.

A7 2015, 32bit işlemciye sahip. Cihaz brick olur.
Hocam dediğiniz işlemi nasıl yapacağım. Arm sürümünü yüklediğimde cihaz brick oldu dediğiniz gibi.

Android 5 ve üzerinde Edxposed kullanmanız gerekli.
Hocam nereden indirebilirim.
Orijinal IMEI getirmeye çalışıyorum cihazın arka kısmında yazıyor IMEI' si.
IMEI kısmında null yazıyor.
EFS klasörünün içine girdim imei' ye tıkladım içinde çıkan sonuç bu.
MPS.code.dat
Sadece içinde yazan TUR başka bir şey yazmıyor.

Son düzenleme:
@Snoop TOK Samfirm adlı aracı indirin ve çalıştırın.

Screenshot_Edge_20200722-010526.png

1. Model kısmına SM-A700F gibi tam model numaranı gireceksin.
  2. Region kısmına TUR gibi bölge kodunu gireceksin.
  3. Check Update butonuna bastıktan sonra cihazın için yayınlanmış en güncel sürümü bulup sana getirecek.
  4. Factory Rom (4 File) seçeneğini seç.
  5. Decrypt & Extract butonuna basarak dosyaları indireceğin yeri seçip, otomatik şifreyi çözümlemesini ayarla ve indirmeyi başlat.
  6. Yükleme ve şifre çözme işlemi bittikten sonra ODIN ile 4 parçayı doğru yerlere ekleyip cihaza yüklemeyi başlat.
  7. Bittikten sonra cihaz otomatik yeniden başlatılacak. Kapatıp kurtarma moduna gir ve cihazı sıfırla. Ardından cihazı yeniden başlat ve ilk kurulumunu tamamla.
  8. *#06# kodunu girip IMEI durumunu kontrol et.
Eğer halen daha IMEI gözükmüyorsa başka yöntemlere bakmamız gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı