A70 şarj hatası

Katılım
9 Nisan 2016
Mesajlar
1.126
Çözümler
4
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bugün 2. el aldığım A70 elime ulaştı. Telefonun çalışması ile ilgili sorun yok ama şarj kısmı biraz değişik. Telefonun yanında 25 watt orijinal şarj aleti geldi. Bu şarj aleti ile şarja takınca şarj alıp kesiyor. Eski telefonumun (Redmi 8) şarj aleti ile şarj ederken böyle bir sorun yok. Aynı zamanda bu 25 watt şarj aleti ile eski telefonumu şarj etmek istediğimde şarj ediyor.

Sorun ne ile alakalı olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş yuvası hasarlı olabilir.

Şarj soketin sorunlu ya da batarya eskimiş. Geçen sene A70 kullanıyordum öyle sorun yoktu fakat batarya performansı düşmüştü.

Ben hala kullanmaya devam ediyorum, hiç pil sorunum olmadı.
 
Telefonun bataryasında problem olabilir alırken hiç kontrol ettiniz mi veya satıcı kişiye problemi olup olmadığını sordunuz mu, bataryası dışında bir problem yoksa baktırmanızı öneririm.
Giriş yuvası hasarlı olabilir.

Aynı kablo ile eski telefonun adaptöründe şarj alıyor

Şarj soketin sorunlu yada batarya eskimiş. Geçen sene a70 kullanıyordum öyle sorun yoktu fakat batarya performansı düşmüştü.
 
Giriş yuvası hasarlı olabilir.



Ben hala kullanmaya devam ediyorum, hiç pil sorunum olmadı.
Hocam gayet iyi götürüyordu fakat mesela okulda telefonumu kapatırken %70 ise okuldan çıkarken tuşla basılı tutarak açıyordum %65 falan oluyordu. Yoksa o segment telefona göre çok hızlı şarj oluyor ve 1-1.5 gün rahat götürüyordu.
 

Geri
Yukarı