A70 TWRP açılmıyor

Daisho35

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam
A70 cihazıma Odin kullanarak TWRP'nin orijinal sitesinden yüklediğim TWRP dosyasını yükledim. Şu an cihazım açılırken 'the Phone is not running Samsung official software' uyarısını alıyorum. Yani TWRP yüklendi. Fakat ses açma ve Power tuşuna basılı tuttuğumda hala Samsung'un orijinal recovery menüsü açılıyor. Telefonda TWRP'ye dair bir şey göremedim. OEM kilidi açık ve o şekilde flashladım. Fakat ya tuş kombinasyonu yanlış ya da TWRP yanlış yüklendi. Cihaz şu an güncel. Ama sorunun nerede olduğunu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Arkadaşlar selam.
A70 cihazıma Odin kullanarak TWRP'nin orijinal sitesinden yüklediğim TWRP dosyasını yükledim. Şu an cihazım açılırken 'the Phone is not running Samsung official software' uyarısını alıyorum. Yani TWRP yüklendi. Fakat ses açma ve Power tuşuna basılı tuttuğumda hala Samsung'un orijinal recovery menüsü açılıyor. Telefonda TWRP'ye dair bir şey göremedim. OEM kilidi açık ve o şekilde flashladım. Fakat ya tuş kombinasyonu yanlış ya da TWRP yanlış yüklendi. Cihaz şu an güncel. Ama sorunun nerede olduğunu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Odin'den flashlarken Auto reboot seçeneğini kapatın. Daha sonra tekrar flashlayın. Flash bittikten sonra recoveryden açın TWRP açılınca Magisk flashlayın sorun çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı