A73 parmak izi çalışmıyor

Bence de bosu boşuna durur zaten sorun direk bende de kasko ne ise yarıyor bana her sene pil ve ekran değişimi beleş dediler ayrıca kullanıcının kusuruyla olusan her hasarı tamir ediyorlar 2.4k verdik 2 senelik kaskoya
Kaskoyu kullanabilirsiniz hocam fakat 2 senelik daha almak istediğinizde ekstra ücret binecektir sadece bunu belirtmek istedim.

Arkadaşlar Samsung Galaxy A73 telefonumu dün yere fırlattım halıya geldi. Sert değildi (kırılmaz cam yok) birkaç saat sonra parmak izinin gittiğini fark ettim. Ayarlarda yeniden baslat diyordu yeniden başlattım şimdi mobil veri de yok parmal izi de ne yapmalıyım? Android 14e yeni geçtim. Sebeke de bir sıkıntı gözükmüyor diyor 5 kere falan yeniden başlattım. Kendi uygulamasından kontrol ettim mobil veride sıkıntı yok ama parmak izinde sorun var diyor.

Bozmuşsun geçmiş olsun. Bir anlık sinirle elindeki değerli bir şeyi kırma pahasına fırlatan birisiniz sanırım, tedavi görmeniz herkes için daha iyi olacaktır. Yolda araba sürerken sevgilisine kızıp arabayı kaza yapmak pahasına süren biri görüyorum.

Bence de bosu boşuna durur zaten sorun direk bende de kasko ne ise yarıyor bana her sene pil ve ekran değişimi beleş dediler ayrıca kullanıcının kusuruyla olusan her hasarı tamir ediyorlar 2.4k verdik 2 senelik kaskoya
Ve şunuda belirtmek isterim orjinal parça takacaklarını zannetmiyorum o yüzden sıkıntı daha büyük.

Bozmuşsun geçmiş olsun. Bir anlık sinirle elindeki değerli bir şeyi kırma pahasına fırlatan birisiniz sanırım, tedavi görmeniz herkes için daha iyi olacaktır. Yolda araba sürerken sevgilisine kızıp arabayı kaza yapmak pahasına süren biri görüyorum.
sinir anında böyle seyler olabilir çoğu kisi de vardır bunu kontrol edenlere helal olsun. Benim sinirlerim seni ilgilendirmez surada yardım istiyoruz profesör havasına girmeden yardım edebiliyorsan et etmiyorsan milleti meşgul etme

Ve şunuda belirtmek isterim orjinal parça takacaklarını zannetmiyorum o yüzden sıkıntı daha büyük.
Şebeke düzelse yeter ama bakacağız

sinir anında böyle seyler olabilir çoğu kisi de vardır bunu kontrol edenlere helal olsun. Benim sinirlerim seni ilgilendirmez surada yardım istiyoruz profesör havasına girmeden yardım edebiliyorsan et etmiyorsan milleti meşgul etme

Şebeke düzelse yeter ama bakacağız
Soruna yardım etmiş işte. Birdaha böyle bir hata yapmamak için doktora danış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı