A750 + 12100F sistem donuyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Yeni topladim kardeşim icin. Isınma sorunu yok. Fresh install yaptım bugün. Tüm driverlar kurulu. HDMI ile kullanıyoruz. Kullanırken rastgele bir zamanda donuyor ve hiçbir input kabul etmiyor sistem. Sebebini anlamadım gitti. Bastan baslatinca düzeliyor. Ne olabilir sizce?

Pc kitleniyor mu yoksam sadece klavye mouse mu tepki vermiyor.

genelde hatalı yazılım pc yi döngüye sokar ve kilitler . En son yüklediğiniz program neyse silmeyi deneyin yada güvenli modda çalıştırıp yüklediğiniz her şeyi kaldırıp deneyin.

genelde hatalı yazılım pc yi döngüye sokar ve kilitler . En son yüklediğiniz program neyse silmeyi deneyin yada güvenli modda çalıştırıp yüklediğiniz her şeyi kaldırıp deneyin.
Sadece Opera, Steam, Discord yüklu. Geri kalan uygulamalar sisteme ait driver ve kontrol uygulaması sadece.

Sadece Opera, Steam, Discord yüklu. Geri kalan uygulamalar sisteme ait driver ve kontrol uygulaması sadece.
Driverler de sorunlu olabilir güvenli modda açıp bence yüklü olan herşeyi kaldıırıp baştan sırayla kullanmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…