Asparagus Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar ,MSI Afterburner'i açtığımda bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Ekran kartım A750. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2023
Arkadaşlar ,MSI Afterburner'i açtığımda bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Ekran kartım A750.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 27 Eylül 2023 #2 246941 dedi: Hayır. RivaTuner ile ilgili. Ya RivaTuner'ı kaldırıp 7.30 sürümünü kurun ya da alttaki ayarı yapın. C:\Program Files (x86)\RivaTuner Statistics Server\ProfileTemplates konumuna gel. Config dosyasını not defteri ile aç. Silent seçeneğini 1 yap ve kaydet. Genişletmek için tıkla... Sunu deneyebilirsin. Artı 1 Eksi
246941 dedi: Hayır. RivaTuner ile ilgili. Ya RivaTuner'ı kaldırıp 7.30 sürümünü kurun ya da alttaki ayarı yapın. C:\Program Files (x86)\RivaTuner Statistics Server\ProfileTemplates konumuna gel. Config dosyasını not defteri ile aç. Silent seçeneğini 1 yap ve kaydet. Genişletmek için tıkla... Sunu deneyebilirsin.
KS KS Asparagus Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2023 #3 Bu seferde şöyle bir hata veriyor. Hocam bunu ben bir şekilde hallettim dediğiniz gibi yaparak. Ancak bilgisayarımdaki fanların hızlarını kontrol edemiyorum. Onu nasıl halledeceğim. Kasa aynı kasa sadece ekran kartı değişik. Eskiden fanı ayarlayabiliyordum şimdi olmuyor. Son düzenleme: 27 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Bu seferde şöyle bir hata veriyor. Hocam bunu ben bir şekilde hallettim dediğiniz gibi yaparak. Ancak bilgisayarımdaki fanların hızlarını kontrol edemiyorum. Onu nasıl halledeceğim. Kasa aynı kasa sadece ekran kartı değişik. Eskiden fanı ayarlayabiliyordum şimdi olmuyor.