A8 2016 mı yoksa S6 Edge Plus mı?

Aynı paraya hangisi alınır?

• Samsung Galaxy A8 2016

Oy: 6 30,0%
  • Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Oy: 14 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
@MrClutchh Google getirdiği güncellemelerle devasa farklar, adımlar atmıyor, kullanıcıyı aklınca kekliyor.
Ya ne yalan söyleyeyim bi fark yok. Ben zaten Marshmallow da çoklu pencere kullanıyordum ve tüm uygulamalarla uyumluydu. Mavi ışık filtrem de vardı. Performans yükselmesi olmuştur illa ki, hissedemiyorum bu cihazda bi çizgisi var yani güçlü hala donanımı.

Bana göre de yaptığı hep aynı halt. Getirdiği sözde yenilikler diğer firmaların yıllardır kullandıkları kişileştirmiş arayüzlerinde olan özellikler.
Benim yazılımların kaynak kodlarıyla ilgili bilgim yoktur ama ne yapabilir ki? Sonuçta herkes kendi arayüzünü geliştiriyor. Bu ekosistem elbet tıkanacak, kendi cihazlarına önem vermeye başladı Google.

Sizce Samsung arayüzü mü daha iyi yoksa Huawei Emui 5 mi daha iyi. Ayrıca bu önceki sürün Emui 4 de çoklu işlem ekranı varmıydı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı