A8 4500 Sistemin Düşük FPS Sorunu

ybkiymat4

Hectopat
Merhabalar sorun başlıkta da belirttiğim gibi oyunlarda FPS ile alakalı yaklaşık bir kaç ayıdr özellikle CS:GO diyelim fazla düştü. Ben 7-8 ay önce CS:GOoyu 75 FPS ile oynarken birkaç aydır 10-20 arasında oynamaya çalışıyorum bu süre zarfında gerçekleşen çok şey oldu bunlar:

Bilgisayara format attım, DirectX dosyalarında problemler çıkmaya başladı. Bununla alakalı olabilir diye düşünüyorum
Bilgisayarın içini açıp fanını temizledim
bilgisayarı monitör ile kullanmaya başladım (monitörsüz oynadığımda sıkıntı devam ediyor.)

Torrentten oyunlar indirdim mining yazılımı olabilir diye de düşünüyorum. (anti virüsle arattım fakat bir şey çıkmadı.)
Bunlardan hangisinin olduğunu bilmeme sebebim ise CS:GO'yu bir süredir fazla oynamıyor olmam.

Bu arada bilgisayarımın sistem özellikleri:

İşlemci: AMD A8-4500M APU with Radeon(tm) HD Graphics (4CPUs) 1.90 GHZ
Ram: 6 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7640G 5209 MB
VRAM: 2777 MB

Sizce bilgisayarı bakıma mı götürmeliyim ya da sorun başka bir şey mi, lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
o tarz şeyleri hep yaptım unlost'un(reklam mı bilmiyorum) videosu desen başka videolar desen hep yaptım ama hiçbir şey değişmedi belki bir 30-40fpsle oynamaya başladım en fazla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı