Çözüldü A8-4500M sistemde LoL kurarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FerLord

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumda 45 FPS oyun oynuyordum artık o da hayal oldu. Install LoL'e basıyorum daha sonra Riot clientaçılıyor. Aşağıda Riot Vanguard kuruluyor derken pat mavi ekran hatası alıyorum. Desteğe yazdım bilgisayarın oyunu kaldırmıyor diyorlar, bir gün sonra mı kaldırmamaya başladı? Bence Riot Vanguard ile ilgili bir sorun. Yaşayan veya yardım edebilecek birisi var mı?

CPU: AMD-A8-4500M 1.9GHz (şu anda Turbo ile 2.5GHz'de kullanıyorum.)
GPU: AMD Radeon HD 7640G.
RAM: 8 GB DDR3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptopumda 45 FPS oyun oynuyordum artık o da hayal oldu. Install LoL'e basıyorum daha sonra Riot clientaçılıyor. Aşağıda Riot Vanguard kuruluyor derken pat mavi ekran hatası alıyorum. Desteğe yazdım bilgisayarın oyunu kaldırmıyor diyorlar, bir gün sonra mı kaldırmamaya başladı? Bence Riot Vanguard ile ilgili bir sorun. Yaşayan veya yardım edebilecek birisi var mı?

CPU: AMD-A8-4500M 1.9GHz (şu anda Turbo ile 2.5GHz'de kullanıyorum.)
GPU: AMD Radeon HD 7640G.
RAM: 8 GB DDR3.
Vanguard'ı Hibit Uninstaller ile kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. LoL Vanguard kullanmıyor, Valorant kullanıyor, LoL kurulumu için Vanguard gerekli değil ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı