Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Haziran 2019 #11 canerky.art dedi: Anormal bir durum yok yani dimi Recep bey Genişletmek için tıkla... Her şey olması gerektiği gibi
canerky.art dedi: Anormal bir durum yok yani dimi Recep bey Genişletmek için tıkla... Her şey olması gerektiği gibi
M Melihycl Kilopat Katılım 26 Aralık 2016 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #12 Recep Baltaş dedi: İlk soru: RAM'ler yanı mı? Farklı mı? Farklı olduğuna bahse girerim... Genişletmek için tıkla... Farklı fakat daha onceki islemcide sorun yoktu BIOS'u guncelledim az once artik goruntu alamiyorum pcden durum daha vahim bi hal aldı. Recep Baltaş dedi: Her şey olması gerektiği gibi Genişletmek için tıkla... Ayrica direkt ilk RAM slotumun calismadigini farkettim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2019
Recep Baltaş dedi: İlk soru: RAM'ler yanı mı? Farklı mı? Farklı olduğuna bahse girerim... Genişletmek için tıkla... Farklı fakat daha onceki islemcide sorun yoktu BIOS'u guncelledim az once artik goruntu alamiyorum pcden durum daha vahim bi hal aldı. Recep Baltaş dedi: Her şey olması gerektiği gibi Genişletmek için tıkla... Ayrica direkt ilk RAM slotumun calismadigini farkettim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Haziran 2019 #13 Bu durumda anakart arızası muhtemelen.