A8 5600K tabanlı APU sistem toplama

msitr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Arkadaşlar forumda yeniyim. Eğer bir hatam varsa affola...
Şimdi şu anakartlardan birini alacağım.
OC ve USB 3.0 ile işim olmaz, sağlıklı çalışsın yeter bana.

İşlemci: Amd A8 5600K Soket Fm2 3.6Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + Hd7560D Gpu - Vatan Bilgisayar Bunu Alacağım
RAM: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

Şimdi ben bu işlemci ile hangi ekran kartlarını Crossfire ile kullanabilirim? Bir de R7 250 alıp taksam mı yoksa HD 6570 ile Crossfire yapsam mı daha çok performans alırım?

Bir de 1024x768 çözünürlükte AA kapalı olarak high Ayarlarda Call of Duty Ghosts, Battlefield 3-4, bir de daha oyun çıkmadı ama GTA V'de nasıl bir performans alırım tahminen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba; Daha önce Apu sistem kullanmadım . Ama Amd ısınan bir işlemci ekran kartı özelliğide eklendiğinde dahada ısınacağı kanaatindeyim.İşlem ve Hız = Isı. Bu yüzden soğutma sistemin Sıvı soğutma bir sistem olmalı.

Arkadaşlar Recep Abi Nin Vidio Sunu İzlemiştim Bu Vidio Da (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) Eğer Bir Sıkıntısı Olsa Söylemezmiydi ?
Birde Şu Sorduklarıma Cevap Verirseniz Çok Mutlu Olurum
Şimdi ben bu işlemci ile hangi ekran kartlarını Crossfire ile kullanabilirim? Bir de R7 250 alıp taksam mı yoksa HD 6570 ile Crossfire yapsam mı daha çok performans alırım?
Bir de 1024x768 çözünürlükte AA kapalı olarak high Ayarlarda Call of Duty Ghosts, Battlefield 3-4, bir de daha oyun çıkmadı ama GTA V'de nasıl bir performans alırım tahminen?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı