A8 5600K ve HD6570 sistem nasıl?

pendick34

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Benim bilgisayar bayağı eski ve son 3 gündür açılıp açılmıyor. Bana da kart ve nakit uymuyor evkur ise elden taksit yapıyor bu yüzden bu en iyi bilgisayarları sizce alınır mı yanında 23 inch AOC marka monitör hediyeli . Tabi daha sonra ekran kartı değişecek fakat bu haliyle gider mi bu pc?
Evkur. VICTOR GAMING AMD A8-5600K/16GB/1TBSSHD/2GB/W8

İşlemci Hızı3,6 GHz
CPU AilesiAMD A SERİSİ
İşlemci NumarasıA8-5600K
Bellek (RAM)16 GB
Depolama1 TB
Grafik Kartı2 GB
Ekran kartı chip setiAMD RADEON HD 6570 (128 bit)
İşletim SistemiWindows 8
USB GirişVar
Ethernet(LAN)Var
Optik SürücüDVD+/–RW SuperMulti DL
HDMIVar
Kulaklık ÇıkışıVar
Mikrofon girişiVar
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdım ama elden taksit yapan bir tek evkur var başla mağazalarda elden taksit yapsalar üst düzey bir kasa toplarım hemen şimdi alırım fakat karta bulaşmıyorum nakit de yok :)

Bildiğiniz mağazalar varsa yardımcı olabilir misiniz evkur gibi elden taksit yapan çünkü evkurda bilgisayar parçaları satılmıyor diye biliyorum.

Ya anlamıyorsunuz beni arkadaşlar toplamayı bende biliyorum fakat kredi kartı ve nakit bana uymuyor elden taksit yaptıgı icin evkur diyorum ama bakalım.

Kredi kartsız taksit yapan bilgisayar parçaları satan yer yok bildiğim kadarıyla. Ama bir bilgisayar bakkalıyla anlaşıp istediğin sistemi toplaptırıp ona taksit taksit ödeme yapabilirsin.

2-3 bilgisayarcı dükkanı var geçenlerde yardımcı olurum demişti ama o zaman telefon almıştım şimdi bi uğrayıp konuşmak lazım sağ olun yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı