A8 5600K ve R7 240 darboğaz

xotantik

Hectopat
Daha fazla  
MSI Afterburner ile gördüğünüz ile Call of Duty 2'de ekran kaydı aldım. Sistemim eskide sayılmaz yenide sayılmaz. Ama sormak istediğim şudur. Youtube ekran kartı incelemelerinde ekran kartı kullanımı pek çoğunda %100 99 gibi sayıları gösterirken benim ki neden bu kadar düşük? Ekran ayarlarım 1366x768.

• İşlemci : AMD A8 5600K
  • Anakart : ASUS A58M-A
  • Ekran kartı :R7 240
  • RAM: 4 GB DDR3 HyperX Savage 1600 MHz
  • HDD: WD BLUE 1GB
  • Ekran: Samsung Synxmaster B1930(1366x768)VGA

Bütün driverlarım güncel sürüm. Knight online oynuyorum onda bile full ayarda olmadığı halde 30 40 FPS'de oynuyorum. Ekran kartı GTA 5i 1080p'de o ayarlarda 25 30 FPS'de oynatıyor. Dual grafik özelliğini kullanmıyorum. Sistem toplarken bütçem olmadığı için APU kullandım. Ekran kartlısız da neredeyse aynı FPS'lerde oynuyordum yükseltmek amaçlı R7 taktım beklediğimi alamadım. Fazla bir şey istemiyorum zaten Knight gibi oyunlarda 50 60 FPS görsem dua edicem.

Sizce sistemimin problemi nedir? VGA giriş kullanıyorum bu etki eder mi ?

20171011_145100.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyun donanımlarınıza göre zayıf kalacak bir oyun. Donanım kullanımını yükseltmek istiyorsanız çözünürlüğü en sona alın. Aldığınız FPS zaten monitörünüzün tazeleme hızından daha yüksek. Yüksek işlemci ve grafik işlemci gücü gerektiren oyunda bu sorunları yaşamazsınız. GPU ve CPU tam performans çalışması gerekmediğinden bu sorunu yaşıyorsunuz. Tabi sorun denebilirse. Knight Online zaten yüksek FPS veremez tek çekirdek gücü yüksek işlemci gerekiyor ve optimizasyonu çok kötü. Ayrıca Hd7560d olan APU grafik işlemcinizi R7 240'a yükselterek pek bir fark görememeniz normal.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı