qewr
Kilopat
Daha fazla
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Lakin bu sistemi daha fazla yatırım istemiyorum riske girip 7870k alıcam sistemi sonuna kadar kullanıp bi köşeye aticam indirme istasyonu mu olur tv ye bağlandığım bir pc mı orasını bilemem.Teşekkür ederim. Ben illa ikisinden birini alacağım diyorsanız 7870k alın derim. 860k kullandım ve elimde hala duruyor temizlerken pinini kırdım. Sonra sizin gibi anakartı falan değiştirmek istemediğimden uygun fiyata a10 7860k aldım şuan onu kullanıyorum. 7870k işlem gücü olarak 860k dan biraz daha üstündür hemde dahili gpu su var bildiğiniz gibi 860k da dahili gpu yok. Yani yarın öbür gün ekran kartınıza birşey olursa 860k dan görüntü alamassınız.
Şunu belirtmeden geçemiyceğim, ben rx570 kullanmadım ama büyük olasıkla her iki işlemcide bu ekran kartına darboğaz yapacaktır. Yukarıdaki arkadaşların belirttiği gibi o kart, tan tam performans almak istiyorsanız mutlaka işlemciyi ve anakartı değiştirmeniz gerekir. Uygun fiyata ikinci el 4.nesil i5 falanda düşünebilirsiniz uygun fiyata bulursanız anakartlarıda ucuz 150 lira civarında h81 anakart, lar var, hem mevcut Ram' inizide kullanırsınız ekstra Ram masrafı olmaz.