Nasıl etkili kilo verilir?

Furkan_001

Decapat
Dostlar merhaba, spor + diyet yapıyorum. Şu ankilo verdim fakat şu an yavaşladı gibi. 19 yaş erkek, 82-84kg. 1 aydır gidiyorum. 88-89'dan geldim bu seviyeye fakat şu an yavaşladı gibi. Normal mi? 1-2 aya böyle devam edersem kaç kilo olurum? L-Carnitine kullanmalı mıyım? Yeşilçay alınır mı? Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Not: Günde 40-60dk eliptik. 10dk bisiklet. + diğer spor hareketleri +3 set(15) mekik.

Dostlar merhaba, spor + diyet yapıyorum. Şu ankilo verdim fakat şu an yavaşladı gibi. 19 yaş erkek, 82-84kg. 1 aydır gidiyorum. 88-89'dan geldim bu seviyeye fakat şu an yavaşladı gibi. Normal mi? 1-2 aya böyle devam edersem kaç kilo olurum? L-Carnitine kullanmalı mıyım? Yeşilçay alınır mı? Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Not: Günde 40-60dk eliptik. 10dk bisiklet. + diğer spor hareketleri +3 set(15) mekik.

Ben aç kalarak vücudun yağları yakmasını sağlamıştım.

Abur cubur ve şeker yeme etkisini gör.

Ben aç kalarak vücudun yağları yakmasını sağlamıştım.

Abur cubur ve şeker yeme etkisini gör.
Abur cubur ve şeker pek tüketmiyorum hocam. Haftada 1 gün falan cips yiyordum. Haftada 1 gün kola içiyordum. Onları da yapmayacağım artık.

Bir de spor salonuna her gün gitmeli miyim? 2 gün gidip 1 gün ara veriyorum. Bazen 3 gün gidip 1 ara veriyorum .

Abur cubur ve şeker pek tüketmiyorum hocam. Haftada 1 gün falan cips yiyordum. Haftada 1 gün kola içiyordum. Onları da yapmayacağım artık.

Bir de spor salonuna her gün gitmeli miyim? 2 gün gidip 1 gün ara veriyorum. Bazen 3 gün gidip 1 ara veriyorum.

Hocam haftada 3-4 gün kilo vermek için yeterlidir.

Kolayı zero içsene hocam. Diyette de içebilirsin hem.
Bir de spor salonuna her gün gitmeli miyim? 2 gün gidip 1 gün ara veriyorum. Bazen 3 gün gidip 1 ara veriyorum .
Haftada 4-5 gün yeterli belli bir programın olsun aynı hareketleri yap yeterli.

Bir de durduysa kilo vermen yediğinden biraz daha kıs metobolizman yavaşlıyor o yüzden oluyor o. Karbonhidrattan azalt.

Kolayı zero içsene hocam. Diyette de içebilirsin hem.

Haftada 4-5 gün yeterli belli bir programın olsun aynı hareketleri yap yeterli.

Bir de durduysa kilo vermen yediğinden biraz daha kıs metobolizman yavaşlıyor o yüzden oluyor o. Karbonhidrattan azalt.
Zero Kola pek güven vermiyor hocam ya ama denerim. Dediğiniz gibi yemeyi daha fazla azaltacağım hocam. Zaten çok az yiyorum ama deneyeceğim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

İlk başlarda ödem attığınız için daha fazla kilo vermiş olmanız normal. Sporda yaptıklarınız iyi, spora mutlaka 1 gün arayla gidin kasların dinlenmesine izin verin. Yemek olarak'ta akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye çalışın. Buna şekerli meyvelerde dahil. Ekmek yerine 1-2 küçük dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz. Diyet yapacağım diye de kendinizi tamamen aç bırakmayın.

Dengeli beslenerek ve düzenli olarak yürüyüş yaparak.

İlk başlarda ödem attığınız için daha fazla kilo vermiş olmanız normal. Sporda yaptıklarınız iyi, spora mutlaka 1 gün arayla gidin kasların dinlenmesine izin verin. Yemek olarak'ta akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye çalışın. Buna şekerli meyvelerde dahil. Ekmek yerine 1-2 küçük dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz. Diyet yapacağım diye de kendinizi tamamen aç bırakmayın.
17.30 gibi akşam yemeği yiyorum ardından hiç bir şey tüketmiyorum su hariç. Ekmek zorunda kalmadıkça yemiyorum yiyince de az yiyorum. Kepek ekmek tüketiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı