A8 6410 APU Varsayılan Ekran Kartını 8500M Yapma

BY-Gurgen

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Grafiker - Web Tasarımcı
Merhaba.
Biliyorum bu konuda çok fazla konu açıyorum ama güvenebileceğim tek yer burası. Laptopta APU ile gelen R5 ve bir de 8500M var. Olay şu: Laptobu alırken özelliklerinde 4 GB ekran kartı var yazıyordu. Birçok uygulamada ekran kartı 4 GB görünüyor falan filan. GTA 5 yükledim. Bellek olarak 512 MB gözüküyor. Hemen araştırdım, GPU-Z'den ve AMD'nin kendi yazılımlarından bir baktım;

R5 -> 512 MB ; 8500M -> 2 GB olarak görünüyor. İnternette GTA 5'in deneme testi videosunu izlemiştim, orada da 8500M kullanılıyordu. Ne yaptım ettim olmadı. Aygıt yöneticisinden R5'i devre dışı bırakıyorum, bu sefer her yerde "Microsoft Basic Display Driver -> 1760 MB" diye bir şey görünüyor. Ben bunu nasıl yapabilirim? Yani 8500M'yi nasıl kullanabilirim oyunlarda?

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG
Ekran Alıntısı3.PNG
Ekran Alıntısı4.PNG

Merhaba.
Biliyorum bu konuda çok fazla konu açıyorum ama güvenebileceğim tek yer burası. Laptopta APU ile gelen R5 ve bir de 8500M var. Olay şu: Laptobu alırken özelliklerinde 4 GB ekran kartı var yazıyordu. Birçok uygulamada ekran kartı 4 GB görünüyor falan filan. GTA 5 yükledim. Bellek olarak 512 MB gözüküyor. Hemen araştırdım, GPU-Z'den ve AMD'nin kendi yazılımlarından bir baktım;

R5 -> 512 MB ; 8500M -> 2 GB olarak görünüyor. İnternette GTA 5'in deneme testi videosunu izlemiştim, orada da 8500M kullanılıyordu. Ne yaptım ettim olmadı. Aygıt yöneticisinden R5'i devre dışı bırakıyorum, bu sefer her yerde "Microsoft Basic Display Driver -> 1760 MB" diye bir şey görünüyor. Ben bunu nasıl yapabilirim? Yani 8500M'yi nasıl kullanabilirim oyunlarda?

Eki Görüntüle 130430 Eki Görüntüle 130431 Eki Görüntüle 130432 Eki Görüntüle 130433

Merhaba sistemimde böyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek değiştereiblirsin GTA 5'de kaç FPS alıyorsun indireceğim de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı