Bence bu oyun bozuk ya. Arkadaşım benim sistemimden daha düşük sistemle daha fazla FPS alıyorduSizin adınıza çok sevindim inanın, çünkü düşünün ben 6 GB Ram ile oynayamıyorum nerdeyse.
Bence bu oyun bozuk ya. Arkadaşım benim sistemimden daha düşük sistemle daha fazla FPS alıyorduSizin adınıza çok sevindim inanın, çünkü düşünün ben 6 GB Ram ile oynayamıyorum nerdeyse.
Oynarsınız ama kötü bir şekilde.Merhabalar. Elimdeki bir laptop var. Bu laptopta Valorant oynayabilir miyim? (LoL oynayabiliyorum. Ortalama 40 FPS'te.)
Sistem özellikleri:
- İşlemci: AMD A8-6410 APU with AMD Radeon R5 Graphics 2.20 GHz.
- RAM: 4096 MB.
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD 8500M 2 GB.
Bildiğiniz her skill atıldığın da drop yiyorum hocam, sıcaklık normal işlemci ve ekran kartı yeterli, her şey en düşükte. Ticket attım hatta cevap bekliyorum bu durumla ilgili, gerçekten çok garip.
Hayır hocam işin enterasan tarafı bu, 1 GB Ram kullanıyor, ısınma yok, işlemci yeterli, ekran kartı yeterli, her şey yerin de ve sağlam ama drop yiyorum.Belki de arkada çalışan bazı uygulamalar çok fazla sistem yiyordur.
Hayır hocam işin enterasan tarafı bu, 1 GB RAM kullanıyor, ısınma yok, işlemci yeterli, ekran kartı yeterli, her şey yerin de ve sağlam ama drop yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.