A8-6410 sisteme oyun için en iyi işletim sistemi nedir?

MrMertz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sürekli oyun oynayan biri olduğum için bana en iyi performansı verebilecek bir işletim sistemi arıyorum.

Modlu işletim sistemleri de olur.

Sistemim:
İşlemci: AMD A8-6410
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Sürekli oyun oynayan biri olduğum için bana en iyi performansı verebilecek bir işletim sistemi arıyorum.

Sistemim:

Hangi oyunları oynuyorsunuz daha çok?

AtlasOS'a bakabilirsiniz. Hafif ve güzel bir Windows sürümü.

Onun haricinde Minecraft Java gibi OpenGL ağırlıklı oyunlar oynuyorsanız Linux Mint tavsiye ederim.

Bire bir aynı donanıma sahibim Windows 10 kullanıyorum, 8.1'den daha iyi performans alıyorum.

Maalesef aynı şeyi ben diyemeyeceğim çünkü FPS düşüşü yaşıyorum normal Windows 10 da.

Hangi oyunları oynuyorsunuz daha çok?

AtlasOS'a bakabilirsiniz. Hafif ve güzel bir Windows sürümü.

Onun haricinde Minecraft Java gibi OpenGL ağırlıklı oyunlar oynuyorsanız Linux Mint tavsiye ederim.

Valorant CS:GO Roblox Minecraft oynuyorum hocam AtlasOS'u denemiştim ama uygulama açınca hata veriyordu belki sizin tavsiyenizle tekrar denerim belki.

Maalesef aynı şeyi ben diyemeyeceğim çünkü FPS düşüşü yaşıyorum normal Windows 10 da.

Valorant CS:GO Roblox Minecraft oynuyorum hocam AtlasOS'u denemiştim ama uygulama açınca hata veriyordu belki sizin tavsiyenizle tekrar denerim belki.

Roblox ve Valorant'ı maalesef Linux üzerinde oynayamıyorsunuz. Waydroid ve birkaç ayarla birlikte Roblox oynamak mümkün ama Valorant hiçbir şekilde çalışmıyor. CS:GO ise Linux'ta daha fazla performans veriyor.

Roblox ve Valorant'ı maalesef Linux üzerinde oynayamıyorsunuz. Waydroid ve birkaç ayarla birlikte Roblox oynamak mümkün ama Valorant hiçbir şekilde çalışmıyor. CS:GO ise Linux'ta daha fazla performans veriyor.

Hocam Valorant'i zaten can sıkıntısından oynuyorum şu an Windows 10 superlite kullanıyorum CS:GO'da çok kasıyor yoksa CS:GO oynayacagım 😅 teşekkürler tavsiyeniz için.

Hocam bir de hangi Linux'u kurmalıyım?

Hocam Valorant'i zaten can sıkıntısından oynuyorum şu an Windows 10 superlite kullanıyorum CS:GO'da çok kasıyor yoksa CS:GO oynayacagım 😅 teşekkürler tavsiyeniz için.

Hocam bir de hangi Linux'u kurmalıyım?

Linux Mint tavsiye ederim hocam. Başlangıç için ideal bir dağıtım.

Cinnamon sürümünü tercih edilebilirsiniz. Windows'a kıyasla çok daha hafif bir arayüz. Daha da hafif bir dağıtım isterseniz Linux Mint Xfce'ye bakabilirsiniz. Oyun performansı için bir iki düzenleme gerekebilir ama.

Linux Mint tavsiye ederim hocam. Başlangıç için ideal bir dağıtım.

Cinnamon sürümünü tercih edilebilirsiniz. Windows'a kıyasla çok daha hafif bir arayüz. Daha da hafif bir dağıtım isterseniz Linux Mint Xfce'ye bakabilirsiniz. Oyun performansı için bir iki düzenleme gerekebilir ama.

Tamam hocam geç cevap için özür dilerim ben bir araştıracağım kafama yatarsa kurarım hocam teşekkürler.

Sistemim:
Valorantsa mecbur 10 oyun oynayacaksınız zaten destek lazım oluyor mecburen 10

Tamam hocam geç cevap için özür dilerim ben bir araştıracağım kafama yatarsa kurarım hocam teşekkürler.

Hocam Linux kuracaktımda yok proton yok bilmem ne vb şeyler yüklemek falan gerekiyormuş ben öyle şeylerle uğraşmak istemiyorumda 😅

Valorantsa mecbur 10 oyun oynayacaksınız zaten destek lazım oluyor mecburen 10.

Hocam illa Valorant oynamama gerek yok bir sürü oyun var steamde vb. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı