A8-6600K İle Uyumlu Ekran Kartı Tavsiyesi

NorMaL

Centipat
Arkadaşlar benim:

• AMD A8-6600K İşlemcim
  • 8 GB RAM
  • 1TB harddisk
  • 17. İnch (kare)
  • NVIDIA GT420 Ekran kartı
  • ASUS A88XM-A Anakart

Ben bunun ekran kartini degistirmek istiyorum.
Hiç darboğaz Yapmayan Ve LOL'de en yüksekte 200 FPS alabilecegim bir ekran kartı önerir misiniz?
Bütçe: 600

Bütçeyi 850TL'ye çıkarabilirseniz RX 570 ITX alabilirsiniz, böylece ilerde ilerde işlemci değiştirdiğiniz zaman elinizde güçlü bir ekran kartı olmuş olur.
Ne yazikki okadar bütçemiz yok. :( 600 Luk bakiordum
Ekran kartını çıkartıp APU özelliğini kullanmayı denediniz mi?

*Çok emin değilim fakat APU bir ihtimal GT 420'den daha iyi bir sonuç verebilir.
Ben ekran kartını değiştirmek istiyorum 600 TL lik onerirmisiniz. :)
Bütçeyi çok az daha artırıp RX 570 alabilirsiniz:

Okadar bütçem yok 600 tlilik onerirmisiniz??

Sıfır olarak:
  1. GT 1030
  2. R7 350 (Sık bulunan bir kart değil alternatif olarak R7 250 GDDR5 modeli tavsiye ederim.)
  3. RX 550
Aynı tip kartları ucuza bulabilirseniz bulun.
2. elde daha karlı olursunuz.
Birde kart ararken bellek tipi olarak DDR3 ile GDDR5 arasında performans farkı var. Dikkat etmenizi öneririm.
Veri yolu da önemli. 128-bit minimum.
720p de ideal kartlar. Sizi o monitörde idare eder.

Sıfır olarak:
  1. GT 1030
  2. R7 350 (Sık bulunan bir kart değil alternatif olarak R7 250 GDDR5 modeli tavsiye ederim.)
  3. RX 550
Aynı tip kartları ucuza bulabilirseniz bulun.
2. elde daha karlı olursunuz.
Birde kart ararken bellek tipi olarak DDR3 ile GDDR5 arasında performans farkı var. Dikkat etmenizi öneririm.
Veri yolu da önemli. 128-bit minimum.
720p de ideal kartlar. Sizi o monitörde idare eder.
Ben ilerde monitörü değiştireceğim zaten am gtx750 ti ile hiç darboğaz olmaz diyorlar sizce rx550mi yoksa gtx750ti mi ? Ve anakartim DDR3 buna göre solerseniz sevinirim! :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı