A8 6600K Sistem İçin Yükseltme Önerisi

Goodlife

Decapat
Merhabalar. Elimde hali hazırda kullandığım DDR3 eski bi sistem var
Özellikleri:
Anakart. GA-F2A55M-DS2
Radeon HD 6870 ekran kartı
AMD A8-6600K CPU
500W PSU
Hyperx savage 4 GB 1866 RAM

Amacım aynı RAM'den bir adet daha alıp, RAM'lere uygun iyi bir anakart ve Intel işlemci almak. Daha sonra ekran kartını değiştirebilirim. Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme düşünüyorsanız elinizdeki sistemle uğraşmayın, zira zaten fazla bir yükseltme yapılmaz. O sistemi iyi bir fiyata okutup, DDR4'e geçin.

Aslında benim yükseltmek için pek bi sebebim yok film dizi iZliyorum ve 1.6 oynuyorum başka oyunda oynamayı düşünmüyürum.ama ddr4 de geçebilirim oyun için asus anakart ve işlemci önerebilir misiniz fiyat performans ürünü ?

İşlemci çok çekirdekli olunca performansı dağıtırmı ? Az çekirdeklimi iyidir tek uygulama açık oluyo genelde kullanırken hangisini önerirsiniz ? Teşekkürler

1000TL'ye sıfırdan bir sistem toplamak oldukça zor. DDR4'e zaten geçilemez. Bütçeyi arttırın. Ya da mevcut sisteminizi mecbur olarak yükselticeksiniz ama bunu tavsiye etmiyorum. Çünkü o sistemi şimdi upgrade etseniz bile 1 yıl sonra yine değiştirmeniz gerekecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı