A8 6600K sistem nasıldır ?

serdar y. yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Hayatımda ilk kez masaüstü pc almaya karar verdim. Daha önce işleri laptop ta oyunları konsolda hallettik. Tabi masaüstünde fiyat üst sınırlaması yok ama biz üstten sınırlıyız! :) Dolayısıyla şöyle ekonomik olsun ama her şeyi ultra ayarlarda oynatsın isteriz her daim (:) Şaka bir yana size aşağıdaki linkteki ilanı soracağım. nasıl fiyatı diye.. Tabi ki burada bunun gibi çok konu var, bir kısmını da inceledim. Ama mümkünse, konsoldan pc ye geçmek isteyen benim gibi insanlara nasıl sistemler tavsiye edersiniz. Aslında konsola devam edeceğim ama pc grafikleri de insanı cezbediyor yav. Neyse uzattık biraz işte link..

GÜNCELLEME....SON İNDİRİM!!! OYUN VE İŞ CANAVARI.... - Alienware Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 246397740

Technopatı gerçekten seviyorum, şimdi hiç ilgisi olmayan arakadaşlarım bile inclemeleri takip ediyor:) Teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı