A8 6600k sisteme ekran kartı önerisi

KevinPrincee

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem ekteki gibi A8 6600k - F2A55 LK2 Plus anakart - 8 GB RAM. Bunlara uyumlu bir ekran kartı arıyorum. Önerecek bu işten anlayacaklardan yardım bekliyorum...

Edit: RX550 2 GB 128 bit aldım ancak performansı kötüydü uyumsuzdu sanırım LoL'de 60 FPS zor alıyordum.

Dosya Ekleri

• anakart.png
    anakart.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 68
  • cpu.png
    cpu.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 51
  • ram.png
    ram.png
    31,7 KB · Görüntüleme: 81
Maalesef işlemciniz çok eski. Sıfır alacağınız hiç bir ekran kartını besleyemez.
İkinci elden çok eski kartlara bakabilirsiniz de onun yerine eğer bütçeniz varsa sistem değiştirmek daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maalesef işlemciniz çok eski. Sıfır alacağınız hiç bir ekran kartını besleyemez.
İkinci elden çok eski kartlara bakabilirsiniz de onun yerine eğer bütçeniz varsa sistem değiştirmek daha mantıklı.

malesef hiç bütcem yok sistemi değişecek ekran kartı olarak da HD6790 vardı 1 GB 256bit olarak yani eski ama güçlü bişey istiyorum bu tarz lol cs de 100 fps falan alsam bana yeterli

Ddr3 2 ve 4 GB arasında VRAM farkı dışında bir fark yok
Ama besleme konusunda olabilir
Ddr3 2gb modelini al e spor oyunlarını vali CS go 60-75 arası oynarsın tabi Ramlerin çift kanal olmalı en az 8
hocam rx550 2gb vardı zar zor 60 oluyordu sattım eski kartım HD6790 daha iyi performans veriyordu sisteme yeni kart takınca iyi olmuyor sanırım bana 100 fps verecek bi kart lazım işte

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı