A8 6600K ve GTX 950 H1Z1: Just Survive Kasma Sorunu

MrClown

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim oyun için yeterli olduğu halde oyunda gereksiz bir FPS düşüşü yaşıyorum. Bu yaz sisteme upgrade yaparak GTX950 aldım fakat pek yarar sağlayamadım. Sistemim şu şekilde:

• Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX950 2GB
  • İşlemci: AMD A8-6600K APU
  • RAM: 16 GB
  • Güç Kaynağı: Zalman ZM500-LE
  • Hard Disk: 1 TB

GTX760 ve GTX680 kullanan arkadaşlarım var kendileriyle aynı grafik ayarlarına getirdiğimde aynı yerlerde daha düşük FPS alıyorum. Daha çok şehirlerde baselerin yoğun olduğu yerlerde FPS düşüşü yaşıyorum. Sorunu SSD vs. ile çözebilir miyim ?
Ekran kartı takıldı PC açıldı ve eski ekran kartı sürücüsü öyle silindi sonra yenisini yükledim ve bilgisayara format atmadım atma gibi bir düşüncem var yararı olur mu ?
(Oyunum orijinal ve GTA V'i very high ayarlarda oynayabiliyorum kasmadan.)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX760 ve GTX680 kullanan arkadaşlarım var kendileriyle aynı grafik ayarlarına getirdiğimde aynı yerlerde daha düşük FPS alıyorum.
Arkadaşların benzer kart kullanıyorlar fakat benzer işlemci de kullanıyorlar mı? Muhtemelen hayır.
Sorunun işlemci kaynaklı. Yetmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı