A8 7410 R5 M330 Laptop Kaç TL Eder?

Bunun bir alt modeline sahibim. Bence en fazla 1500'e satılmalı. Neden bu kadar düşük dersen, malzemesi plastik, ekran boyutu küçük. Öğrencilerin işine yarayabilir sadece. Sende ısınma yapıyor mu bilmiyorum, ama bendeki A8 6410 hiç ısınmıyor. 1750 liraya da yükseltebilirsin.

Bunun bir alt modeline sahibim. Bence en fazla 1500'e satılmalı. Neden bu kadar düşük dersen, malzemesi plastik, ekran boyutu küçük. Öğrencilerin işine yarayabilir sadece. Sende ısınma yapıyor mu bilmiyorum, ama bendeki A8 6410 hiç ısınmıyor. 1750 liraya da çekebilirsin.
Hocam ben 2000'e koyayım en iyisi. Pazarlık falan filan derken 1700'lere satarım. Ayrıca bu cayır cayır ısınıyor ama yanında vakumlu soğutucumu da verebilirim.

Hocam ben 2000'e koyayım en iyisi. Pazarlık falan filan derken 1700'lere satarım. Ayrıca bu cayır cayır ısınıyor ama yanında vakumlu soğutucumu da verebilirim.

Alıcıya hayırlı olsun o zaman.

Sizinkinin ısınmasına şaşırdım. Aslında ben termal macunu yakın zamanda yenilemiştim, ondan da ısınma yapmıyor olabilir.

Vakumlu soğutucu işe yarıyor mu acaba? Oyun oynarken daha serin çalışması için lmayı düşünüyorum ben de.

Alıcıya hayırlı olsun o zaman.

Sizinkinin ısınmasına şaşırdım. Aslında ben termal macunu yakın zamanda yenilemiştim, ondan da ısınma yapmıyor olabilir.

Vakumlu soğutucu işe yarıyor mu acaba? Oyun oynarken daha serin çalışması için lmayı düşünüyorum ben de.
10 derece kadar düşürüyor hocam hem işlemciyi hem ekran kartını. Çok faydalı ama fanı bozuyor diyenler olmuş bilemiyorum. Bu arada hiç termal macun yenileyemedim babam yüzünden. Bozarsın dedi.

Hocam şu an çok şaşırmaktayım. Ben bu laptopu 2000 TL'ye aldım zaten 3000'e satmak çok sıra dışı olur benim için.

Hocam piyasaya hakim birini etiketleyebilir misiniz? Ben tanımıyorum da öyle biri.

Benzer laptoplara sahibiz, benim ki sizden biraz daha iyi. Benim ki 3000-3500. Bence sizin ki için 2000 yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı