A Atakanigga Zeptopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 HP marka laptop ekran 5-6 saniyede bir takılıyor. Sürücüler güncel. Yeni format attım. Düzelmiyor. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri 3.PNG 23,3 KB · Görüntüleme: 35 2.PNG 25,4 KB · Görüntüleme: 33 1.PNG 39,9 KB · Görüntüleme: 32
HP marka laptop ekran 5-6 saniyede bir takılıyor. Sürücüler güncel. Yeni format attım. Düzelmiyor. Ne yapmam gerek?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #2 Atakanigga dedi: HP marka laptop ekran 5-6 saniyede bir takılıyor. Sürücüler güncel. Yeni format attım. Düzelmiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... HD Sentinel Pro indirip SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
Atakanigga dedi: HP marka laptop ekran 5-6 saniyede bir takılıyor. Sürücüler güncel. Yeni format attım. Düzelmiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... HD Sentinel Pro indirip SS atar mısınız?
KS KS A Atakanigga Zeptopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #3 Revainer dedi: HD Sentinel Pro indirip SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-12-29 213832.png 81,6 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #4 Drop olayını ben diskim yüzüne yaşamıştım, HD Tune ile Bad sector testi yapar mısınız quick scan kapalı olacak şekilde. Artı 0 Eksi
Drop olayını ben diskim yüzüne yaşamıştım, HD Tune ile Bad sector testi yapar mısınız quick scan kapalı olacak şekilde.
KS KS A Atakanigga Zeptopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #5 Revainer dedi: Drop olayını ben diskim yüzüne yaşamıştım, HD Tune ile Bad sector testi yapar mısınız quick scan kapalı olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bıraktığımda sorun düzeliyor ama oyunlar açılmıyor Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Drop olayını ben diskim yüzüne yaşamıştım, HD Tune ile Bad sector testi yapar mısınız quick scan kapalı olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bıraktığımda sorun düzeliyor ama oyunlar açılmıyor
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #6 Atakanigga dedi: Aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bıraktığımda sorun düzeliyor ama oyunlar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Denemelik HDD değiştirseniz varsa bilgisiyarcı deneyin bence. Artı 0 Eksi
Atakanigga dedi: Aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bıraktığımda sorun düzeliyor ama oyunlar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Denemelik HDD değiştirseniz varsa bilgisiyarcı deneyin bence.
KS KS A Atakanigga Zeptopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #7 BeastBlood dedi: Denemelik HDD değiştirseniz varsa bilgisiyarcı deneyin bence. Genişletmek için tıkla... dostum bugün deneme fırsatım oldu yine aynı sorun devam ediyor temiz windows 10 kurulumu yaptım ilk başta bir sıkıntı olmuyor ama ekran kartı sürücüleri yüklendiğinde sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
BeastBlood dedi: Denemelik HDD değiştirseniz varsa bilgisiyarcı deneyin bence. Genişletmek için tıkla... dostum bugün deneme fırsatım oldu yine aynı sorun devam ediyor temiz windows 10 kurulumu yaptım ilk başta bir sıkıntı olmuyor ama ekran kartı sürücüleri yüklendiğinde sorun devam ediyor