Çözüldü A8 7600 Kaveri GPU Gözükmeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilici4692

Hectopat
Daha fazla  
upload_2015-9-9_19-21-39.png
Arkadaşlar ekran kartı hiç yok gibi gözüküyor, sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Ben problemi çözdüm. İlgin için teşekkürler. Driverleri kurmamışım. AMD OverDrive, driveri değilmiş, AMD Catalyst (Yanlış yazmış olabilirim.) yüklememiz lazımmış. Ama şimdilik sıkıntım ekran kartı 200 MB görünüyor. UEFI BIOS'ta bulamadım arttırmayı.
Clock/Voltage, detailed, diagram, sekmelerinin ekran görüntüsünü ve aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları kısmının ekran görüntüsünü atarmısın ?

Ben problemi çözdüm. İlgin için teşekkürler. Driverleri kurmamışım. AMD OverDrive, driveri değilmiş, AMD Catalyst (Yanlış yazmış olabilirim.) yüklememiz lazımmış. Ama şimdilik sıkıntım ekran kartı 200 MB görünüyor. UEFI BIOS'ta bulamadım arttırmayı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı