A8 7600 ve R7 370 darboğaz yapar mı?

Bir sistem daha buldum ama bu 2500 TL.
Athlon 4 860k işlemci 16 GB RAM ASUS GTX 750 Ti 120 GB 500 GB HDD ve yanında monitör klavye mouse veriyor. Sizce ilk sistemmi yoksa bu sistemmi daha iyi?
Bu sistemin hem parçaları daha dengeli seçilmiş hemde monitör vs veriyor dolayısıyla ben de bu sistemi öneririm :).

Aldığın zaman işini görür siye düşünüyorum 750 Ti 250W PSU istiyor zaten.

Anakart MSI 7721 RAM'de 1600 mhzymiş.
Aldığın zaman işini görür siye düşünüyorum 750 Ti 250W PSU istiyor zaten.

Hocam ben 1.sistemi alıyorum gitsin artık 2.sistemdeki adam tam söyleyemiyor anakart modeli RAM markası falan :D 1.sistemde işlemcinin APU olmasıda avantaj ekran kartı yansada oynatıyor gene bazı oyunları.

Son düzenleme:

Hocam ben 1.sistemi alıyorum gitsin artık 2.sistemdeki adam tam söyleyemiyor anakart modeli RAM markası falan :D 1.sistemde işlemcinin APU olmasıda avantaj ekran kartı yansada oynatıyor gene bazı oyunları.
O sistemde kötü değil zaten. Hayırlı olsun :).

Acele etme kanka sonra pişman olursun.

Acele etme kanka sonra pişman olursun.

Bilmiyorum kanka bu 2 sistemden birini almam gerek mecbur daha iyisini bulamadım çünkü varsa da buralarda yok 1.sistem 2300 TL 2.olan sistemi 2500 TL yzmış sen hangisini önerirsin?
O sistemde kötü değil zaten. Hayırlı olsun :).

MSI 7721 – 206r AMD A68h socket FM2 Ethernet + 1 X 1 X HDMI 2 X USB 2.0 2 X USB 3.0​

Bu anakart iyi mi sence 2.sistemdeki adam takmış sadece AMD athlona uyumluymuş galiba bu anakart.

Son düzenleme:
Bilmiyorum kanka bu 2 sistemden birini almam gerek mecbur daha iyisini bulamadım çünkü varsa da buralarda yok 1.sistem 2300 TL 2.olan sistemi 2500 TL yzmış sen hangisini önerirsin?

MSI 7721 – 206r AMD A68h socket FM2 Ethernet + 1 X 1 X HDMI 2 X USB 2.0 2 X USB 3.0​

Bu anakart iyi mi sence 2.sistemdeki adam takmış sadece AMD athlona uyumluymuş galiba bu anakart.

750 Ti daha iyi, en azından sonrasında upgrade yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı