A8-7650K İşlemci İçin Ekran Kartı önerisi

Kutad-gu Bilig

Hectopat
Merhaba,

arkadaşlar benim elimde şu an bir adet A8-7650K işlemci var. Ben sisteme alacağım ekran kartı ile Dual Graphics yapacağım. Ama Dual Graphics yapmam için R7 serisinden bir ekran kartı takmam gerekiyor. Benim sorduğum ben R7 serisinden hangi ekran kartı ile Dual Graphics yaparsam en iyi performansı alırım? Herkese iyi günler.

R7 250 alabilirsin. Bu videodaki testlerden biraz daha yüksek performans alabilirsin şu an.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7 250x veya 250 güzel tercih olur onun haricinde GTX 750 Tİ falan alabilirsiniz fiyatlarına göre.
R7 250 alabilirsin. Bu videodaki testlerden biraz daha yüksek performans alabilirsin şu an.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep abimiz ne güzel zayıflamış öyle :LOL:

GTA IV'te Dual Graphics açıkken ~20 FPS alırken Dual Graphics'i kapattığımda ~30 FPS alıyorum. Tüm oyunlarda durum böyle. Dual Graphics'te 2 kat gibi bi performans beklentisi olabiliyor ama tam tersine performans düşüyor. Bunu düşünerek tercih etmeni öneririm.
O durum GTA IV'ün bozuk optimizasyonundan dolayı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı