A8 7650K sistem toplama

Tessup

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar. Bütçem kısıtlı olduğundan dolayı böyle bir sistem düzenledim.

• Anakart: MSI A68HM-E33 V2 / 155 TL
  • İşlemci: AMD A8 7650K / 381 TL
  • Kasa: Thermaltake Versa II 500W / 314 TL
  • Monitör: Exper H2L-GV 18.5" / 247 TL
  • Bellek: GSKILL RipjawsX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 / 205 TL
  • Harddisk: Western Digital 1 TB 7200 Rpm 64 MB / 227 TL
Toplam 1529 TL yapıyor. Evet arkadaşlar size sormak istediğim bazı sorular var.
  • Bu kasadaki güç kaynağı yeterli olur mu? Hava sirkülasyonu nasıl?
  • Ayrı bir ekran kartına gerek kalmaz değil mi? League of Legends gibi oyunlar oynayacağım.
  • Değişmesi gereken parçalar var mı? Varsa hangileri?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.

Bu fiyata toplanabilecek en iyi sistem budur herhalde. Kasa zevkinize göre değişebilir tabi ki aynı fiyat aralığında.
MSI Radeon RX 460 4G OC - 4GB GDDR5 Ekran Kartı ekran kartını buradan almanızı öneririm oldukça uygun fiyatı 4 GB olmasına rağmen.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    64,6 KB · Görüntüleme: 250
Ya aslında ilkten Pentium G4400 ve GeForce GT 710 gibi bir sistem düzenledim. Toplam 1623 TL tuttu.
Ama eğer APU toplarsam çoğu parçayı ikinci el almayı düşünüyorum zaten iki yıl sonra güncelleyeceğim sistemi. Ondan dolayı APU tercih ettim.

Benim topladığım sistem her iki sisteminizden de en az 2.5 kat daha fazla performans verecektir. Ki rahat bir şekilde sizi 3 yıl idare edeceğini düşünüyorum.

Kesinlikle haklısınız fakat monitörüm olmadığından dolayı onu da ekleyince fiyat artıyor. Dolar zaten artışta. Hani bende fazla yorulmadan şu an 2 yıllık bir sistem istiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı