A8 7650K sistem toplama

Elimde hiç parça yok. Dizüstü bilgisayarımın menteşesi bozuldu. Şu an oyunda oynamıyorum zaten. Film izlemek, ara sıra League of Legends oynamak ve ödev yapmak için kullanacağım. Çok para bayılmadan bir bilgisayar almak istiyorum.

Öyle söyleseydiniz ya. G4400 ile Skylake bir sistem toplayın ucuz yollu PSU olarak 300 W bile yetecektir. Ayrıca işlemcinin içindeki GPU çok rahat yetecektir size. Dilerseniz SSD alarak sistemi uçurabilirsiniz. :D

Intel bana göre ekran kartında yetersiz kalıyor. Sizce GeForce GT 710 almam uygun olur mu? SSD olayını ileride düşünüyorum.

İşlemci: Pentium G4400
Ekran Kartı: GeForce GT 710
Anakart: Asus H110M-D
Bellek: Corsair Vengeance 8 GB DDR4
Kasa: Thermaltake Versa II 500W
Monitör: Exper H2L-GV 18.5"
Harddisk: Western Digital Blue 500 GB 7200 Rpm 32 MB Önbellek

Böyle güzel olur mu?

Biraz bekle döviz kurları çok yüksek şuan birde ZEN gelince fiyatları düşürür. Almışken iyi bur sistem topla bende forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine sistem aldım. Çok memnunum. İmza bölümünde var sistemim.

Zen işlemcilerin ucuz olacağını düşünmüyorum. Köklü bir değişim söz konusu. Bu fiyata muhtemelen yansıyacaktır.
Hatta Intel i7 6900K işlemcisiyle AMD Zen işlemcisinin demo sürümüyle test yaptılar. Zen işlemci geçmeyi başardı.
Eğer AMD üstün bir başarı yakalarsa artık fiyatları çokta ucuz tutmaz diye düşünüyorum.

Zen işlemcilerin ucuz olacağını düşünmüyorum. Köklü bir değişim söz konusu. Bu fiyata muhtemelen yansıyacaktır.
Hatta Intel i7 6900K işlemcisiyle AMD Zen işlemcisinin demo sürümüyle test yaptılar. Zen işlemci geçmeyi başardı.
Eğer AMD üstün bir başarı yakalarsa artık fiyatları çokta ucuz tutmaz diye düşünüyorum.
Eski işlemci fiyatlarını aşağı çeker en azından. Satıcılar da elindeki stokları bitirmeye çalışıp indirim yaparlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı