A8 7650k sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
3500 TL

burk19

Hectopat
İşlemci: AMD A8 7650k.
RAM: 8 GB.
Anakart: F2A68HM-DS2.
Merhaba arkadaşlar. Bu sisteme bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar zaten çok yüksek gereksinimli değil (ama FPS düşüyor) LoL CS:GO falan oynuyorum. CS2 gelince kaldırmazsa diye bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 3500 TL bütçe. DDR3.

@messinicocugu hocam bu konularda bilgilisiniz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elinizdeki işlemci pek iyi değil bence bütçenin 2.5K'sını işlemci, RAM ve anakarta ayırın(3100-B450M anakart ve 8 GB DDR4 RAM) kalan paraya da ikinci elde RX570 bile bulabilirsiniz.

Hocam teşekkürler. Eğer zahmet olmazsa işlemci ve anakartın linkini atar mısınız? Ve bu DDR3 DDR4 olayı kasaya göre değil mi?

Hocam bir de şey soracağım bu işlemci benim anakartıma girer mi? Anakart almadan olmaz mı? Zaten olsa anakart alın demezsiniz ama sormak istedim.

Hocam 2x4'ün önü açık olmaz o yüzden bence 8 GB alın ileride para bulunda bir 8 GB daha takarsınız.

Ve hocam 2. el almasam keşke adam 2 yıl kullandım yazıyor. Ama bilemedim yani ne de olsa 2. el.

Hocam bir de şey soracağım bu işlemci benim anakartıma girer mi? Anakart almadan olmaz mı? Zaten olsa anakart alın demezsiniz ama sormak istedim.

Ve hocam 2. el almasam keşke adam 2 yıl kullandım yazıyor. Ama bilemedim yani ne de olsa 2. el.

Anakart olmadan olmaz hocam pinler uymaz ve RAM'i sıfır da alabilirsiniz isterseniz:

Hocam 2x4'ün önü açık olmaz o yüzden bence 8 GB alın ileride para bulunda bir 8 GB daha takarsınız.

Bu işlemcinin sıfırı 3K civarı sanırım ben baktım biraz ama adam iyi fiyata bırakıyor.

Anakart olmadan olmaz hocam pinler uymaz ve RAM'i sıfır da alabilirsiniz isterseniz:

Hocam RAM'i 2x4 önerebilir misiniz? Zaten ileride daha parça alacağımı düşünmüyorum. Eğer fiyatı uygunsa RAM'leri sıfır alalım. 2. elden çekiniyorum ama yapacak bir şeyim yok.

Son düzenleme:
Bu işlemcinin sıfırı 3K civarı sanırım ben baktım biraz ama adam iyi fiyata bırakıyor.

Hocam RAM'i 2x4 önerebilir misiniz? Zaten ileride daha parça alacağımı düşünmüyorum. Eğer fiyatı uygunsa RAM'leri sıfır alalım. 2. elden çekiniyorum ama yapacak bir şeyim yok.

Sıfır 4x2 çok pahalı 1x8 almayacaksan ikinci elde şöyle bir şey var:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı