A8 7650K Sisteme Yükseltme Tavsiye

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Kardeşim için bir öneri almak istiyorum sizlerden.
Şu an kullandığı bilgisayar özellikleri:
AMD A8-7650K
MSI A68HM-E33 V2
DDR 3 1600MHZ 8GB RAM Hyperx Furry

800 TL'ye kadar yükseltme tavsiyelerinizi istiyorum ne yapılabilir ne yapılmalı önerileriniz bizim için önemlidir teşekkür ediyorum.
Not: Çin'den de alabiliriz sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci için yardım edicek malesef kimse yok aynı işlemci bendede var anakart asusun ve overclock yapamıyorum kafayı sıyırıcagım sanırım.

Bu işlemci için yardım edicek malesef kimse yok aynı işlemci bendede var anakart asusun ve overclock yapamıyorum kafayı sıyırıcagım sanırım.
Çin'den 750Ti sipariş edip denemek lazım kendi bilgisayarım için etmiştim kardeşimde de deneyeceğim uygun performans verirse galiba 300tlye en uygun yükseltme olur.

Çin'den 750Ti sipariş edip denemek lazım kendi bilgisayarım için etmiştim kardeşimde de deneyeceğim uygun performans verirse galiba 300tlye en uygun yükseltme olur.
Bilmiyorum çinden gelen ekran kartları biraz riskli gibi. Youtube'da Birileri alın birileri almayın diyor kime güveneceğimizide şaşırdık.

Bilmiyorum çinden gelen ekran kartları biraz riskli gibi youtube da Birileri alın birileri almayın diyor kime güveneceğimizide şaşırdık
1 haftaya ulaşır elime onunla ilgili bir konu açarım ram ve ekran kartı siparişi vermiştim ram şuan gümrükten geçmiş geliyor ekran karti da yakında gelir.

Kardeşim için bir öneri almak istiyorum sizlerden.
Şu an kullandığı bilgisayar özellikleri:
AMD A8-7650K
MSI A68HM-E33 V2
DDR 3 1600MHZ 8GB RAM Hyperx Furry

800 TL'ye kadar yükseltme tavsiyelerinizi istiyorum ne yapılabilir ne yapılmalı önerileriniz bizim için önemlidir teşekkür ediyorum.
Not: Çin'den de alabiliriz sorun olmaz.
Gtx 750 ti bulabilirseniz ikinci el 400-500 arasi birde +8 Gb ram takviyesi yaparsaniz iyi olabilir.

Gtx 750 ti bulabilirseniz ikinci el 400-500 arasi birde +8 Gb ram takviyesi yaparsaniz iyi olabilir
Aklımızdaki de o, tek seçenek gibi zaten. Ram ve ekran kartı Çin'den sipariş ile hallolacak umarim. 290Tl fiyatlarına GTX 750Ti bulunabiliyor. Ram'ide 80Tlye sipariş ettik bakalım sonuç memnun eder umarım.

Güncelleyim Bugün Çin'den 2GB GTX 750Ti elime ulaştı. İyice temizledim macun yeniledim A8 7650K sisteme taktım şöyle özet geçeyim;
Survarium oyununda 1024x768 en düşük ayarlarda 40 FPS alıyordum ekran kartı sonrası 350ye kadar çıktı.
1366x768 de Medium ayarlarda 70fps donmadan drop yemeden oynayabiliyorum. 290Tl ye efsane bir performans artışı oldu kesinlikle bu fiyata alinabilir.
IMG-20181217-WA0008.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı