Bence kısıtlı bütçeyle eski bir işlemciye girişmek yerine 3200G çok daha mantıklı bir seçim olabilir.
Pollux 3T-ECO | Game Garaj Bu nasıl? Bunun işlemcisini araştırdın mı senin seçtiğin işlemciyi bilmiyorum onunla karşılaştır diye kopyaladım.E56B8814 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
arkadaşlar internetten gta v ,bf 1 ,far cry prımal ı 720p de 20 fps le oynatabildiğini gördüm dahili ekran kartı ile ve giriş seviyesi yeni ekran kartları çıktığında giriş seviyesi yeni bir ekran kartı alıp takmayı düşünüyorum.fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.
![]()
Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Light Solid | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ayrıca yapmaya çalıştığımı yapmışlar. ben sadece ekran artını 1 sene sonra filan alacağım. sizce mantıklı mı ?
Gönlün razı ise alabilirsin ama şuan bilgisayarın varsa ve sırf gta5 için bilgisayar alacaksan bekle derim.çift çekirdekli işlemci var o sistemde .ayrıca 1300 tl daha vermem gerekecek. a8 9600 işlemci youtube da gördüğüm kadarıyla dahili apusu ile 720 p de pek çok oyunu oynatıyor ondan sebep onu seçtm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.