A8 9600 APU ve GT 1030 Sistem Toplama

Tungasahalin

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata X4 965, GTX 1050 Ti zorlarsa biraz veya 1030 alinabilir. APU'ya gerek yok bence. Hem dedim islemci 3 4 yil lowda 720p'de cok rahat goturur.

İşlemci X4 950 ile değişmeli. PSU dandik.

Aslında 1300₺'lik bir sistem için çok kötü değil. İşlemci idare etse de PSU berbat.

@.I.N.И.A. Monitör dahil 1700₺ olması gerekli değil mi?

X4 950 işlemciyi ben de düşünmüştüm ancak 1700 tl aralığına teknobiyotik hariç monitör dahil böyle bir sistem bulamadım. (Teknobiyotik te işlemciyi değiştirince otomotik olarak indirim kalkıyor) eğer aynı fiyata x4 950 işlemcili sistem toplana bilen veya bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir site varsa link vb. verebilir misiniz? @Neko @.I.N.И.A.

@.I.N.И.A. Monitör dahil 1700₺ olması gerekli değil mi?
Bilmiyorum ki başta bütçe vermediği için ben ayrı düşünmüştüm.

X4 950 işlemciyi ben de düşünmüştüm ancak 1700 tl aralığına teknobiyotik hariç monitör dahil böyle bir sistem bulamadım. (Teknobiyotik te işlemciyi değiştirince otomotik olarak indirim kalkıyor) eğer aynı fiyata x4 950 işlemcili sistem toplana bilen veya bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir site varsa link vb. verebilir misiniz? @Neko @.I.N.И.A.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı