Çözüldü A8 9600 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

A8 9600

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşlemci
Yeni PC aldım, topladım. Ertesi gün bazı kurulumlar yapayım dedim. Oyun indirdim ama 3 oyunda da 5 ila 6 FPS arasında alıyorum. Hiç normal değil. Neden böyle. Fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle Driver Booster kullandıysanız temiz kurulum bir nevi şart.

Ardından harici ekran kartı sanırım iGPU'dan bile güçsüz. Onu çıkartıp anakarta bağlayın kabloyu.
Sanırım HDMI VGA dönüştürücü istiyorsunuz. Dark'ın aktif dönüştürücüsünü önerebilirim.
Mesele ekran kartını beslemesi değil APU'nun dahili ekran kartı taktığından daha iyi fakat aktif bir ekran kartı takarak APU üzerindeki dahili grafik birimi yerine eski ekran kartını görüyor o yüzden eski ekran kartının performansını alıyor APU'nun değil.

Ben öyle düşünüyorum. @BERWAR soralım.

APU'suda pek yeni değil gibi ama soralım bir.@TECHNO3030.
Şey oynadığım oyun zula. Anakart başka bir VGA desteklemediğinden ekran kartı takmıştım. Bilgisayarı açıcam. Açınca atıcam ekran fotosunu.
Zula sistem gereksinimi İntel Pentium Amd Athlon 3000 yetiyor yani ekran kartıda atın.

Dxdiag bu

Dosya Ekleri

• IMG20201228223546.jpg
    IMG20201228223546.jpg
    271,8 KB · Görüntüleme: 48
Anladığım kadarıyla 3gb sürücü tarihi 2006 diyo dxdiag konusu bana göre değil dxdiag ss'i isteyen hocam bu konu hakkında yorum yaparsa daha iyi olacaktır (ama o sürücü eski).
Benim monitörüm VGA destekliyor. Bende onun için taktım. Yoksa anakart dvı destekliyor. Bilgisayarcı VGA dvı dönştürücüsünden görüntü alamazsın dedi. Bunu yaptık yani benim burda yapabileceğim tek şey dvı girişli monitör almak mı?

Benim monitörüm VGA destekliyor. Bende onun için taktım. Yoksa anakart dvı destekliyor. Bilgisayarcı VGA dvı dönştürücüsünden görüntü alamazsın dedi. Bunu yaptık yani benim burda yapabileceğim tek şey dvı girişli monitör almak mı?
Şuan görüntü alıyor musun ? zaten Zula rekabetçi oyun değil P2W Minecraft içinde monitör kalitesinin sözü yok görüntü alıyorsan sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı