A8 9600 Sistem 700 TL Yükseltme Önerisi

329490

Hectopat
Merhabalar;
Ben de kısaca 8 GB RAM, ekran kartı yok, AMD A8-9600 3.10 GHz APU ve MSI A320M PRO-VD/Sli bir sistem var.
Ben bu sisteme ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda RX 460 ve RX 550 var. Hangisi daha iyi bilmiyorum ve bunları ikinci el alacağım.
Sizin önerdiğiniz ekran kartı veya ekran kartını boş ver bunu al diyebileceğiniz önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ileride belki rx 460 idare eder mi? Ve hangi işlemciyi önerirsiniz?
RX 560 daha iyi olur bulabilirseniz.

Evet aslında bu da mantıklı ileride işlemci degistiricekseniz.
Bir de son bir sorum olacak ben ekran kartı almayıp işlemciyi değiştirsem ne kadar faydası olur? Yani ne yapsam daha faydalı olur?

Son düzenleme:
Hocam bence RX570 bulabilirseniz o fiyatlara ya da 560'de olur, darboğaz yaşarsınız ama OC'la azaltabilirsiniz, yine olacaktir bir miktar bazı oyunlarda fakat oyun kalitenizi düşürmez o kadar.

Oyun performansı ortalama olrak iyidir sizi tatmin eder oyunlarda, işlemci ağırlıklı oyunlarda yapabilir darboğaz. Ama hangi oyunlari oynayacaksiniz genel olarak? Ve monitör kaç p?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı