Hagström Viking
Kilopat
Daha fazla
Hakikaten ya. 3500 TL civarı bütçem var A80 bakılmaz o zaman. Yaza kadar ucuzlarsa s9+ almak isterim ucızlamazsa A70'i de beğendim. Teşekkürler.
A70 in avrupa fiyatı 400 euro yani 2.770 TL şuan 3.200 TL ye satılıyor.
A80 in fiyatı ise 650 euro yani vergisiz 4.500 TL. tahmini 5.200 TL civarına giriş yapar fakat ötv zammı sonrası 6000 TL ye yakın da olabilir.
Avrupa piyasay çıkış tarihi 29 mayıs olarak gözükmekte tahmini bizdede haziran ayı içerisinde satışa çıkar fakat bu kadar parayı buna vermezdim.
Honor 10 alırdım ben olsam. Veya s9 plus.
Yıllar önce samsung'u bırakmış biri olarak oppo xiaomi huawei veya honor öneririm. Ne çinliler eski ucuz dandik telefon yapan çinliler nede samsung dünya mobil teknolojisine yön veren samsung.Hakikaten ya. 3500 TL civarı bütçem var A80 bakılmaz o zaman. Yaza kadar ucuzlarsa s9+ almak isterim ucızlamazsa A70'i de beğendim. Teşekkürler.
Hocam bu bütçe civarında model olarak ne önerirsiniz? Kamera, batarya, performans başlıca önemli noktalar.Yıllar önce samsung'u bırakmış biri olarak oppo xiaomi huawei veya honor öneririm. Ne çinliler eski ucuz dandik telefon yapan çinliler nede samsung dünya mobil teknolojisine yön veren samsung.
Hocam bu bütçe civarında model olarak ne önerirsiniz? Kamera, batarya, performans başlıca önemli noktalar.
Teşekkür ederim hocam dediklerinize bakacağım. A70 hakkında ne düşünüyorsunuz?Çok zor bir soru tam bir cevabı malesef yok.
Oneplus 5T Eki Görüntüle 392504
Honor 10
Eki Görüntüle 392505
LG G7
Eki Görüntüle 392506
LG V30 Plus
Eki Görüntüle 392507
Hepsi güzel cihazlar ama hepsinin bir artısı bir eksisi bulunuyor.
Mesela LG V30 Plus un kamera ve ses kalitesi çok üstün fakat LG nin G3 den itibaren kronik problemleri bulunuyor cihazda her an bir problem yaşayabilirsiniz hissi oluyor.
Honor 10 yine performans olarak mate20 pro performansında fakat uygun fiyatlı bir model olsada masaya koydugunuzda aa o honor mu demez kimse ama mate20pro veya p30pro olduğu zaman iş değişir.
Yine OnePlus5T hem işlemci hem ram hemde performans olarak oldukça iyi bir cihazken istanbulda yaşamıyorsanız yedek parçasını bulmak arıza durumunda veya kılıf gibi konularda destek sıkıntısı var.
bu 4 cihazda bütçenize uygun kaliteli cihazlar ama hangisini alırdım inan bilmiyorum çünkü benim gözüm şuan p30pro da
Samsung eskiye göre çok daha iyi bir firma ve teknolojiye yön veren firma olma durumunu da hiçbir zaman kaybetmedi. Eskiye göre yazilim ve işlemci tarafinda çok büyük bir ilerleme kaydeden bir Samsung var karşımızda. Ayni zamanda Amoled ekran konusunda sektörün bir numarasi, bu ekranlari başka markalara da satiyor. RAM ve depolama teknolojileri konusunda da çok iyi bir marka durumunda. Samsung eski Samsung değil demenin bir mantıkli yani yok.Ne de Samsung dünya mobil teknolojisine yön veren Samsung.
Samsung eskiye göre çok daha iyi bir firma ve teknolojiye yön veren firma olma durumunu da hiçbir zaman kaybetmedi. Eskiye göre yazilim ve işlemci tarafinda çok büyük bir ilerleme kaydeden bir Samsung var karşımızda. Ayni zamanda Amoled ekran konusunda sektörün bir numarasi, bu ekranlari başka markalara da satiyor. RAM ve depolama teknolojileri konusunda da çok iyi bir marka durumunda. Samsung eski Samsung değil demenin bir mantıkli yani yok.