A850GF Güç kaynağını nasıl garantiye gönderilir?

HyperEs

Centipat
Daha fazla  
20.01.2024 de Sinerji'den kasa aldım. A850GF 850watt PSU'dan oyun oynarken coil whine sesi geliyordu önemsemiyordum ama bu 2 haftadır masaüstünde dolaşırken falan ses gelmeye coil whine farklı. Garantiye göndermek istiyorum, nasıl göndereceğim?

Msi müşteri hizmetlerini arayın garantiye göndermel istediğiniz söyleyin size kod vericekler genelde yurtiçi oluyor.fakat garantiye girmeyebilir coilwine.

Arkadaşın dediği gibi coilwhine genelde garantiye girmiyor gönderseniz bile size tekrar geri yollama ihtimalleri var. Ama yinede şansınızı denemek isterseniz yollayın msi yi arayıp

Ben gene de gönderecegim. Ocakdan beri vız vız ses geliyor 2 haftadır masaüstünde dolaşırken ses geliyor coil whine olsaydı oyunda olurdu sadece.

MSI müşteri hizmetlerini arayın garantiye göndermel istediğiniz söyleyin size kod verecekler genelde yurt içi oluyor. Fakat garantiye girmeyebilir coilwine.

PSU kargolatırken kabloları da veriyi mi?

Ben gene de gönderecegim. Ocakdan beri vız vız ses geliyor 2 haftadır masaüstünde dolaşırken ses geliyor coil whine olsaydı oyunda olurdu sadece.

PSU kargolatırken kabloları da veriyi mi?
Evet ürünün içeriğini eksiksiz yollamalısınız eğer değişim yaparlarsa kutunun tamamı gerekiyor

Vermen iyi olur zira iade veya değişim denirse sıkıntı yaşarsın

Teşekkür ederim hocam bilgilenderdiğniz için.
Hiç önemli değil msi servisi gayet ilgili 1 2 gün içerisinde muhtemlen sonuçlanır mesai günlerinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı