Çözüldü A9+ SM-X210 tablette stock ROM kurarken yeterli alan yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

limonabisi

Femtopat
Daha fazla  
Samsung Tab A9+ cihazıma TWRP kuracaktım, resmi olmadığı için rastgele bir kaynaktan TWRP indirip kurdum. Buradan birkaç işletim sistemi denemek istediğim için kurmaya çalıştım fakat başarısız oldum. Tekrardan Samsung işletim sistemini geri getirmek için de SamFw'den kendi tabletimin ROM'unu indirdim ve tabletime aktarma konusunda birkaç sorunum vardı.

PC algılamıyordu, ADB ile denedim, Fastboot denedim ama hiçbir şekilde olmuyordu. ADB push komutlarıyla denedim ama 64 GB’lık tablette sadece TWRP dosyası varken "yeterli alan yok" uyarısını veriyordu. En sona gelince USB OTG kablom vardı, USB’leri bağlayıp onunla denemek istediğimdeyse USB OTG seçme kısmı yoktu. Sadece "sdcard" ve "internal" vardı, SD kart da bende yok. Ne yapacağım, akıl fikir verin, kaldım böyle.

@limonabisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kuruluysa Samsung USB sürücüsünü kaldırıp bunu indir ve kur: Samsung USB Driver v1.7.46.0 for Windows

Buradan stock ROM dosyalarını indir: Download Galaxy Tab A9+ Wifi SM-X210 (TUR) X210XXU5CXK4 in Samfw - Samsung firmware download

ROM dosyasının hatalı inmesine karşı: Free Download Manager'i indir ve kur. SamFw üzerinde "Download on Browser" ile indirme yap. İndirme bağlantısını Free Download Manager'a kopyala.

TWRP > Wipe > Advanced Wipe ile bütün bölümleri biçimlendir.

Çıktıda kırmızı renklerle uyarı alıyorsan öncesinde buraya yaz.

Buradan Odin'in en güncel sürümünü indir: Download Odin 3.13.1 - Samsung Odin download with ROM Flashing Tool

.md5 uzantılı dosyaları flashlarken CSC ve HOME CSC diye iki dosya olur. HOME CSC olmayanı seç.
Samsung Tab A9+ cihazıma TWRP kuracaktım, resmi olmadığı için rastgele bir kaynaktan TWRP indirip kurdum. Buradan birkaç işletim sistemi denemek istediğim için kurmaya çalıştım fakat başarısız oldum. Tekrardan Samsung işletim sistemini geri getirmek için de SamFw'den kendi tabletimin ROM'unu indirdim ve tabletime aktarma konusunda birkaç sorunum vardı.

PC algılamıyordu, ADB ile denedim, Fastboot denedim ama hiçbir şekilde olmuyordu. ADB push komutlarıyla denedim ama 64 GB'lık tablette sadece TWRP dosyası varken "yeterli alan yok" uyarısını veriyordu. En sona gelince USB OTG kablom vardı, USB'leri bağlayıp onunla denemek istediğimdeyse USB OTG seçme kısmı yoktu. Sadece "sdcard" ve "internal" vardı, SD kart da bende yok. Ne yapacağım, akıl fikir verin, kaldım böyle.

@limonabisi

Bu ROM'lar Odin Imaji'dir. Odin ile kurmanız gerekmektedir.

Kuruluysa Samsung USB sürücüsünü kaldırıp bunu indir ve kur: Samsung USB Driver v1.7.46.0 for Windows

Buradan stock ROM dosyalarını indir: Download Galaxy Tab A9+ Wifi SM-X210 (TUR) X210XXU5CXK4 in Samfw - Samsung firmware download

ROM dosyasının hatalı inmesine karşı: Free Download Manager'i indir ve kur. SamFw üzerinde "Download on Browser" ile indirme yap. İndirme bağlantısını Free Download Manager'a kopyala.

TWRP > Wipe > Advanced Wipe ile bütün bölümleri biçimlendir.

Çıktıda kırmızı renklerle uyarı alıyorsan öncesinde buraya yaz.

Buradan Odin'in en güncel sürümünü indir: Download Odin 3.13.1 - Samsung Odin download with ROM Flashing Tool

.md5 uzantılı dosyaları flashlarken CSC ve HOME CSC diye iki dosya olur. HOME CSC olmayanı seç.

Çözüm
@Movansha Selamlar A9 x110 Yüklü sürüm android 15 android 13 e nasıl dusure bılırım. samfw.com dan android 13 indirip odın ıle yuklemeye calsıtıgımda tablet an error has occured while hatası verıyor. bootlader kilidi acık. @Heribert Yavuz
İndirdiğin şey tek bir dosya mı yoksa içerisinde 4-5 dosya olan (BL, AP, CP gibi ifadelerle başlar) sıkıştırılmış bir dosya mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı