Recovery A9+ tablete TWRP kurduktan sonra sisteme girmiyor

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Selamlar dostlar SM-X210 Samsung Galaxy Tab A9+ TWRP yükleme işleminden sonra normal sisteme girmemeye başladı. Releases · gta9p/custom_recovery_tree_samsung_gta9p Buradan bulduğum TWRP'yi yükledim ama artık ne TWRP çalışıyor ne de normal sistem. TWRP'ye girince herhangi bir tuşa tıklıyorum ve tuşa dokunulmuş gibi tuş rengi soluklaşıyor ama menü açılmıyor. Ayrıca kapatıp açınca gelen sürgü de çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM kilidini açtınız mı?
Evet açık. Ayrıca benim cihazla uyumlu olmayan benim cihazımın 5g versiyonuna ait bir twrp daha buldum Release TWRP Release Build for Samsung Galaxy Tab A9+ 5G - SM-X216B (gta9p) // 20240617 · cdpcrp/custom_recovery_tree_samsung_gta9p bunu yapsam acaba bir sıkıntı olurmu? ve ben .tar olarak flashlamıştım acaba .img olarakmı flashlamammı gerek

Deniyorum hocam şimdi. Umarım hard brick gelmez

ben .tar olarak flashlamıştım acaba .img olarakmı flashlamammı gerek
Hocam Odin ile .tar flashlamak daha sağlıklı Samsung cihazlarda. Ben .img olarak attım istersen .tar da atabilirim .zip de.

Deniyorum hocam şimdi. Umarım hard brick gelmez
Sizin cihaz "gts9p" mi "gts9pwifi" mi emin olamadım gts9p linki attım, denemeden önce teyit etmek istiyorum sizin cihazın kod adı hangisi?

Hocam Odin ile .tar flashlamak daha sağlıklı Samsung cihazlarda. Ben .img olarak attım istersen .tar da atabilirim .zip de.

Sizin cihaz "gts9p" mi "gts9pwifi" mi emin olamadım gts9p linki attım, denemeden önce teyit etmek istiyorum sizin cihazın kod adı hangisi?
Hocam bilmiyorumki nasıl bakarız? ona göre hard brcik olmasın diye atmiyim şuan orangefox

Hocam bilmiyorumki nasıl bakarız? ona göre hard brcik olmasın diye atmiyim şuan orangefox
Hocam cihazınızda SIM yuvası yok demiştiniz, sanırım sizdeki cihaz gts9pwifi.
gts9pwifi için orangefox.tar dosyası.

Bi deneyin, olmadı download mode'dan Odin ile stock ROM ve recovery yükleyip en baştan deneriz. Ben de geçenlerde Samsung Galaxy Note 10.1 tabletime recovery ve rom atarken baya uğraşmıştım sonra bi şekilde hallettim forumun da yardımıyla :)

Hocam cihazınızda SIM yuvası yok demiştiniz, sanırım sizdeki cihaz GTS9pwifi.
GTS9pwifi için OrangeFox. Tar dosyası.

Bir deneyin, olmadı download Mode'dan Odin ile stock ROM ve recovery yükleyip en baştan deneriz. Ben de geçenlerde Samsung Galaxy Note 10.1 tabletime recovery ve ROM atarken bayağı uğraşmıştım sonra bir şekilde hallettim forumun da yardımıyla :)
Linuxda olduğum için odini terminalden kullanıyorum ve sizin dediğiniz orange foxu yüklerken böyle bir hata aldım

Kod:
av2xn@av2xn-GL553VD:~/Masaüstü/A9 Pılaz$ sudo odin4 -a OrangeFox-R12.1_1_AOSP-Beta-gts9pwifi.img.tar
[sudo] av2xn için parola:    
Check file : OrangeFox-R12.1_1_AOSP-Beta-gts9pwifi.img.tar
/dev/bus/usb/001/034
/dev/bus/usb/001/034
Setup Connection
initializeConnection
Receive PIT Info
success getpit
Upload Binaries
recovery.img
Fail request receive 5
FAIL!
Fail uploadBinaries
3 adet hata var umarım hard brick olmamıştır rebootlayayım cihazı bi

hard brcik olmamış gine downloada girebildi ama gine aynı hatayı aldım birde stock rom atmayı deneyiyeyim

@Heribert Yavuz hocam siz yardım edebilir misiniz?

XDA'daki Recovery'leri kullanma. Telegram gibi yerlere bak.
Bu arada biraz bir yanlış bilgi dönmüş sarırım. SIM kartlı ve SIM kartsız versiyon aynı kaynakları kullanıyor, tabiri caiz aynı cihazlar.

Hocam aşağıdaki linkten stock ROM kurar mısınız cihaza?

Stock ROM kurunca otomatik Recovery de Stock'a dönüyor bu şekilde sıfırdan başlayabiliriz.

SamMobile'in orijinal sitesinden link atmışsınız ama SamMobile orijinal olduğu için ben paralı diye biliyorum attığını zlink zaten hata veriyor bende SamFw'den indiriyorum şu an

XDA'daki Recovery'leri kullanma. Telegram gibi yerlere bak.
Bu arada biraz bir yanlış bilgi dönmüş sarırım. SIM kartlı ve SIM kartsız versiyon aynı kaynakları kullanıyor, tabiri caiz aynı cihazlar.
Sizin bildiğiniz custom recovery varmı acaba? ya da custom romu herhangibir şekilde flashlama yöntemi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı