AAA Oyun Önerileriniz

Batman Arkham serisini ölmeden oyna şiddetle tavsiye ediyorum. Asylum biraz eski kalabilir ama diğerleri harika.
Batmana karşı bi önyargım var gibi. Sıkılırım diye düşündüm. Sarıyor mu?
Half-Life serisini oynayabilirsin mükemmel bir hikayesi var.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Half Life, en sevdiğim oyun serilerinden biridir :)
Yukarıda da dediğim gibi sarıyor mu? Önyargı ile yaklaştım biraz.
  • Batman Arkham Origins ve Arkham Knight
  • Metro 2033 ve Last Light Redux sürümleri
  • Mad Max
  • Metal Gear Solid V Phantom Pain
  • Far Cry Primal
  • Middle Earth: Shadow of Mordor
Tabi ya, Mad Max. Onu unuttum diğer oyunların cazibesiyle. Hemen listeme yazıyorum, Batman için yukarıda yorumumu belirttim, Shadow of Mordor nasıldır? Ortaçağ pek sevmem ama mesela The Witcher 3 bana çok güzel geldi. Shadow of Mordor da oynanmaya değer mi ? Far Cry Primal için geçiştirme oyunu diyorlar Far Cry 4 üstüne yapılmış falan. Taş devri sıkar mı? Halen Far Cry 4 bitmedi çünkü yarısında falanım. MGS 5'i de listeye ekliyorum.

Hepinize teşekkür ederim.

Batmana karşı bi önyargım var gibi. Sıkılırım diye düşündüm. Sarıyor mu?

Half Life, en sevdiğim oyun serilerinden biridir :)

Yukarıda da dediğim gibi sarıyor mu? Önyargı ile yaklaştım biraz.

Tabi ya, Mad Max. Onu unuttum diğer oyunların cazibesiyle. Hemen listeme yazıyorum, Batman için yukarıda yorumumu belirttim, Shadow of Mordor nasıldır? Ortaçağ pek sevmem ama mesela The Witcher 3 bana çok güzel geldi. Shadow of Mordor da oynanmaya değer mi ? Far Cry Primal için geçiştirme oyunu diyorlar Far Cry 4 üstüne yapılmış falan. Taş devri sıkar mı? Halen Far Cry 4 bitmedi çünkü yarısında falanım. MGS 5'i de listeye ekliyorum.

Hepinize teşekkür ederim.
Shadow of mordor kral oyundur batman de sıkılabilirsin ama oynamanı tavsiye ederim batman mi shadow of mordor mu desen tabiiki shadow of mordor.

LiteRary

Anladığım kadarıyla genellikle FPS-shooter tarzı oyunlar oynuyorsun, o yüzden önerebileceğim oyunlar mafia 2 gibi hikaye odaklı oyunlardır, Batman serisini şiddetle tavsiye ederim, bir göz atmalısın bence, onun dışında polisiye oyunlarını seviyorsan L.A Noire şiddetle tavsiye ederim, benden bu kadar iyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı